«Αηδιασμένη και συντετριμμένη» δηλώνει η κόρη της συζύγου του κομμωτή από τα Βριλήσσια, που συνελήφθη, επειδή είχε τοποθετήσει κάμερες και παρακολουθούσε την 29χρονη αλλά και τις πελάτισσες του κομμωτηρίου του.

Η κοπέλα, μιλώντας το πρωί της Τρίτης (12/12) στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», εξέφρασε την έντονη απογοήτευσή της για τη συμπεριφορά του πατριού της και τόνισε πως θέλει να πάει φυλακή.

Η 29χρονη επισήμανε πως όλα τα χρόνια κατά τα οποία ζούσαν όλοι μαζί, ο άνδρας έκρυβε τόσο καλά τη συμπεριφορά του, που ούτε για μια στιγμή δε θα μπορούσε να υποπτευθεί μια τέτοια πράξη. «Όχι απλά δεν το είπε ποτέ, όχι απλά δεν έδωσε αφορμή να το υποψιαστούμε, αλλά αντιθέτως επιδείκνυε άψογη συμπεριφορά, για να μας παραπλανεί» είπε η κοπέλα, κάνοντας λόγο για ευγένεια, οικογενειακή ευημερία, δώρα, ταξίδια, καθημερινές εξυπηρετήσεις και τόσες άλλες στιγμές, που έδειχναν να συναποτελούν μια ευτυχισμένη καθημερινότητα.

«Δεν θέλω να τον ξαναδώ μπροστά μου»

«Έχω πάθει σοκ! Δεν το χωρούσε το μυαλό μου και εύχομαι να ήταν ένας κακός εφιάλτης και να ξυπνούσα» δήλωσε με τρεμάμενη φωνή και συνέχισε: «Αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε ό,τι καλύτερο, για να βοηθήσουμε να μείνει μέσα και να τιμωρηθεί. Είμαι και θυμωμένη και λυπημένη, και συντετριμμένη και νιώθω αηδία για το πρόσωπό του».

«Δεν το περιμέναμε με τίποτα. Πέσαμε από τα σύννεφα. Ούτε που φανταστήκαμε τέτοιες πράξεις… Φαινόταν ένας κύριος, που πρόσεχε πολύ τη μητέρα μας και δεν περνούσε κάτι τέτοιο από το μυαλό μας. Ήταν στοργικός, θα μπορούσε κανείς να πει, δεν φαινόταν ότι θα μπορούσε να κάνει κάποια κακή πράξη» δήλωσε, μιλώντας για τον 49χρονο σύντροφο της μητέρα της.

«Εμείς είμαστε στη διάθεση των αρχών. Αρκεί αυτός να μείνει μέσα. Δεν θέλω να τον ξαναδώ μπροστά μου» υπογράμμισε, τονίζοντας ότι ζητά την τιμωρία του κομμωτή και επιθυμεί την φυλάκισή του.