Νέες λεπτομέρειες βγαίνουν στη δημοσιότητα για τον ιδιοκτήτη κομμωτηρίου στα Βριλήσσια που παραδέχτηκε ότι είχε κρυφές κάμερες στις τουαλέτες, ώστε να βλέπει τις υπαλλήλους όταν πήγαιναν για την ανάγκη τους.

Η σύζυγός του στρέφεται εναντίον του και δήλωσε στην εκπομπή Live News ότι βρήκε κρύφή κάμερα και στο δωμάτιο της κόρης της, παιδί που είχε αποκτήσει από προηγούμενη σχέση.

«Δεν μπορώ, θέλω να πατήσω ένα κουμπί και να εξαφανιστώ, θα πάθω κάτι», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, η μια κόρη της είπε ότι «αυτή είναι μία πάρα πολύ δύσκολη στιγμή για εμάς γιατί βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μία πραγματικότητα την οποία, είναι πολύ διαφορετική από αυτή που ζούσαμε τα τελευταία χρόνια», είπε η κόρη της γυναίκας του.

Στην εκπομπή του Mega μίλησε και η δικηγόρος της οικογένειας της συζύγου, Ελένη Κατσαρού, δηλώνοντας ότι «έχει κατασχεθεί σχετικό υλικό από διαφόρους χώρους επαγγελματικούς και μη και βρισκόμαστε σε αναμονή των αποτελεσμάτων της επεξεργασίας του βιντεοληπτικού υλικού».

Επιπλέον, υπάλληλος του κομμωτηρίου, σε δηλώσεις που έκανε, ανέφερε πως «τώρα συνειδητοποιώ πως μετά από κάθε κούρεμα πήγαινε στην τουαλέτα για 10 λεπτά. Τον είχα ρωτήσει εγώ εάν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας που κάθεται τόση ώρα εκεί. Ο συνδυασμός που κάνω τώρα, είναι πως κάθε 15 μέρες περίπου έφευγε, έβγαινε έξω για 2-3 λεπτά, και πήγαινε και έδινε σε κάποιον τα στικάκια. Μας είπε πως ερχόταν ένας φίλος του, και μου έδινε στικάκια με μουσική γιατί του άρεσε. Μας έλεγε να πίνουμε πολύ νερό για να πηγαίνουμε συχνά στη τουαλέτα».