Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους (απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα) αφέθηκε μετά την απολογία του ο υπάλληλος της ΕΠΟ, Γιάννης Παπαδόπουλος, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψής για συμμετοχή στην υπόθεση των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων.

Ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε στο ανακριτικό γραφείο συνοδευόμενος από τους δικηγόρους του και αρνήθηκε ότι έχει σχέση με την εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας φέρονται ότι έστηναν αγώνες.

Την τακτική του Γ. Παπαδόπουλου αναμένεται να ακολουθήσει αύριο και ένας ακόμη καταζητούμενος ο Ιωάννης Παπακώστας, ο οποίος από την περασμένη βδομάδα μέσω τους συνηγόρου του έχει γνωστοποιήσει την πρόθεσή του να παραδοθεί στη δικαιοσύνη.

Ασύλληπτοι παραμένουν ο Μάκης Ψωμιάδης και ο Μιχάλης Νικολόπουλος. Για την ίδια υπόθεση από σήμερα μέχρι και την Πέμπτη 68 κατηγορούμενοι έχουν λάβει κλήση να προσέλθουν στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, που θα αποφασίσει για την επικύρωση ή μη του περιοριστικού όρου της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, που τους έχει τεθεί με εισαγγελική διάταξη για να εξασφαλιστεί η παρουσία τους και στα επόμενα στάδια δικαστικής διερεύνησης της υπόθεσης.

Τέλος, ο γιος του Μάκη Ψωμιάδη, Σταύρος, ο οποίος είναι ελεύθερος με συνολική εγγύηση 850 χιλιάδων ευρώ υπέβαλλε αίτηση να μειωθεί το ποσό της εγγυοδοσίας του και αναμένεται η κρίση της δικαιοσύνης.