Με την ψυχολογία στα ύψη θα αναμετρηθεί η Κολομβία ενάντια στην Ακτή Ελεφαντοστού, στον αγώνα που λογικά θα κρίνει τον πρωτοπόρο του Γ’ Ομίλου. Ωστόσο ο Ζουάν Γκιγιέρμο Κουαρδάδο έσπευσε να ρίξει τους τόνους.

Συγκεκριμένα, όπως επισήμανε στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA, οι «ελέφαντες» παραμένουν μια υπολογίσιμη δύναμη καθώς διαθέτουν πολλούς πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές στο δυναμικό τους.

«Κατά την άποψή μου είναι μια από τις ομάδες που πρέπει να υπολογίσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο», υποστήριξε ο άσος των «καφετέρος», για να προσθέσει:

«Διαθέτουν μεγάλη εμπειρία και παίκτες παγκοσμίου επιπέδου όπως ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, ο Γιάγια Τουρέ ή ο Ζερβίνιο. Ξέρουμε πως πρέπει να τους δείξουμε σεβασμό καθώς είναι μια σπουδαία ομάδα».

Επιπλέον χαρακτήρισε κομβικό παίκτη για την Κολομβία τον Τζέιμς Ροντρίγκες, που έλαμψε στον πρώτο αγώνα με την Εθνική μας, σκοράροντας και το τελευταίο γκολ.

«Όταν είναι ο Ροντρίγκες στο γήπεδο, όλα γίνονται ευκολότερα. Είναι εξαιρετικός δημιουργός. Εμείς κάνουμε κινήσεις χωρίς την μπάλα κι αυτός μας τροφοδοτεί με πανέμορφες πάσες», ήταν τα κολακευτικά λόγια του Κουαρδάδο για τον 22χρονο μέσο.

Πηγή: sport-fm.gr