Πιθανότερο σενάριο για το Καμερούν είναι να πέσει στην μάχη του «τελικού» με την Κροατία για τον Α’ Όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, χωρίς τον αρχηγό του, Σαμουέλ Ετό.

Μετά την ενόχληση που αισθάνθηκε στο γόνατο περίπου στο ένατο λεπτό της αναμέτρησης της αφρικανικής ομάδας με το Μεξικό, δεν κατάφερε να συμμετάσχει σε καμία από της προπονήσεις της εθνικής του που ακολούθησαν.

Σύμφωνα με τον 33χρονο άσο, πολύ δύσκολα θα μπορέσει να βοηθήσει ενεργά το Καμερούν στον αγώνα με την Κροατία, ωστόσο θα είναι πάντα δίπλα στους συμπαίκτες του.

«Ελπίζω οι Θεοί να με ευλογήσουν με ένα θαύμα και να είμαι έτοιμος να υπερασπιστώ την αγαπημένη και όμορφη χώρα μου», ήταν η τοποθέτηση του επιθετικού της Τσέλσι στο «CRTV», για να προσθέσει: «Αν δεν τα καταφέρω, θα έχω πάντα τον ρόλο μου ως αρχηγός και κυρίως ως μεγάλος αδερφός, δίνοντας ώθηση στους νεαρούς συμπαίκτες μου για τη νίκη».

Εκτός των άλλων όμως, ο Ετό αποκάλυψε πως αυτό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατο, τον ταλαιπωρεί για περίπου τρεισήμισι μήνες και δεν το έχει ξεπεράσει ακόμα!

Πηγή: Sport-fm.gr