Ικανοποιημένος απ’ την εν γένει εικόνα της Εθνικής κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο όπως η Πορτογαλία εμφανίστηκε μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ορέστης Καρνέζης.

Ο γκολκίπερ της γαλανόλευκης εξέφρασε τη βεβαιότητά του πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα είναι πανέτοιμο για την πρεμιέρα του Μουντιάλ και υπογράμμισε πως σε τέτοιου είδους φιλικούς αγώνες δεν χρειάζεται να δίνεται μεγάλη αξία.

Οι δηλώσεις του στους 94,6 και τον Δημήτρη Ευαγγελάτο:

«Ήταν ένα δυνατό φιλικό, πολύ καλή ομάδα η Πορτογαλία και εμείς απ’ την μεριά μας προσπαθήσαμε να παίξουμε. Και οι δύο ομάδες δεν ήταν έτοιμες στο 100% τους για να τα δώσουν όλα. Σταθήκαμε καλά στο γήπεδο και στο δεύτερο μέρος είχαμε κάποιες ευκαιρίες. Ξεκίνησαν πιο δυναμικά οι Πορτογάλοι ως και γηπεδούχοι, αλλά έχουμε την εμπειρία και την ομάδα για να ανταπεξέλθουμε σε τέτοιες καταστάσεις. Νομίζω είμαστε σε καλό επίπεδο, έχουμε δουλέψει καλά και θα είμαστε όπως πρέπει στην πρεμιέρα του Μουντιάλ. Δεν νομίζω πως μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα από τέτοιου είδους φιλικά, βοηθάνε να βρεις τα πατήματά σου, αλλά δεν πρέπει να σταθείς πολύ».