Ο Λουίς Σουάρες δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση του στη συνέντευξη Τύπου για το «αντίο» στη Μπαρτσελόνα.

Ο Ουρουγουανός φορ αποχώρησε από τους μπλαουγκράνα έπειτα από έξι χρόνια προσφοράς και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ατλέτικο Μαδρίτης, στην οποία έχει ήδη υπογράψει.

Πριν φύγει από τη Βαρκελώνη, πάντως, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, κατά τη διάρκεια της οποίας δάκρυσε, εξηγώντας ότι είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για τον ίδιο.

«Είναι πολύ δύσκολο για εμένα. Πρώρα απ’ όλα, Ευχαριστώ το σύλλογο που με εμπιστεύτηκε ύστερα από ένα λάθος που έκανα πριν υπογράψω.

Θα είμαι για πάντα ευγνώμων για τη συμπεριφορά που έλαβα εδώ. Αφήνω πολλούς φίλους εδώ. Συναισθήματα που έχει κάθε άνθρωπος που φεύγει. Ευχαριστώ την οικογένειά μου που υπομένει και ζει τα πάντα μαζί μου. Εχουν απολαύσει κάθε καλό που έχω κάνει και με έχουν ενθαρρύνει σε κάθε κακό.

Είθε τα παιδιά μου να με δουν να σηκώνω τρόπαια και να σκοράρω γκολ. Αυτό θα μείνει για μένα. Ευχαριστώ όλους τους οπαδούς για την αγάπη τους, για την εκτίμησή τους, δεν θα τους ξεχάσω ποτέ. Ευχαριστώ επίσης το προσωπικό της ομάδας», είπε αρχικά ο Σουάρες και πρόσθεσε.

«Το να έρθω εδώ ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Δεν φανταζόμουν ότι θα φτάσω αυτούς τους αριθμούς. Μπορώ να φύγω περήφανος και ικανοποιημένος γι’ αυτά τα έξι χρόνια.

Αυτό που πρέπει να εκτιμηθεί τώρα είναι ότι αισθάνομαι περήφανος. Υπάρχουν πάντα άνθρωποι με τους οποίους συμφωνείς και με άλλους όχι τόσο. Πρέπει να είσαι πάντα ευγνώμων στην Μπαρτσελόνα.

Ήταν ένας τρελός μήνας. Πολλά πράγματα τα εφηύραν κάποια. Εχουν επινοηθεί, έχουν διαρρεύσει και υπάρχουν πράγματα για τα οποία κάποιος μπορεί να είναι εξοργισμένος».