Μόνο τα τυπικά φαίνεται πως απομένουν για να αποτελέσει ο Τσούμπα Άκπομ παίκτη της Μίντλεσμρο, με τον Άγγλο επιθετικό να αποτελεί σύντομα παρελθόν από τον ΠΑΟΚ. Η συμφωνία των εμπλεκομένων πλευρών επιτεύχθηκε πριν τον θρίαμβο με την Μπενφίκα, παρά το γεγονός ότι ο παίκτης δεν φάνηκε να επηρεάζεται από τις εξελίξεις αυτές.

Ο 24χρονος επιθετικός μετά από 79 συμμετοχές και 18 γκολ ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τον «δικέφαλο» του Βορρά και να επιστρέψει στην πατρίδα του. Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τη Θεσσαλονίκη, το deal ανέρχεται στα 3 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η «Μπόρο» δίνει και ποσοστό μεταπώλησης στους «ασπρόμαυρους».

Ο Ακπομ αφήνει τον ΠΑΟΚ μετά από καλή εμφάνιση που είχε κόντρα στους Πορτογάλους και ήταν αυτός που έβγαλε την ασίστ στο γκολ του Γιαννούλη για το 1-0. Ωστόσο, για ακόμη ένα παιχνίδι είχε κάποιες κακές επαφές με την μπάλα.

Δεδομένα λοιπόν, στον «δικέφαλο» ήδη ετοιμάζουν το εναλλακτικό τους πλάνο, ενώ σύντομα θα έρθει τόσο η πώληση του Λημνιού στην Κολωνία, όπως και μια πιθανή πώληση του Γιαννούλη -αλλά μετά τα διπλά ματς με την Κράσνονταρ.