Η Ρόμα έχει εδώ και χρόνια έναν ανοικτό δίαυλο με τον Πειραιά και τον Ολυμπιακό, καθώς δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές που πήγαν στους «τζιαλορόσι», έχοντας πρώτα φορέσει τη φανέλα με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο.

Στις περιπτώσεις των Τοροσίδη και Μανωλά ίσως προστεθεί και αυτή του Λεονάρντο Κούτρη, καθώς οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας τσέκαραν το όνομα του διεθνούς αριστερού μπακ, στο πρόσφατο ταξίδι τους στην Ελλάδα. Σε αυτό είδαν και την περίπτωση του Κώστα Φορτούνη, το όνομα του οποίου «παίζει» ανάμεσα σε άλλα στη λίστα τους.

Ο 23χρονος άσος είναι ένας παίκτης που αρέσει σε ιταλικές ομάδες. Ωστόσο, η κρούση των 5 εκατ. ευρώ της Τζένοα δεν έγινε δεκτή. Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την Ιταλία, ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού «γυάλισε» στη Ρόμα και δεν αποκλείεται να γίνει τουλάχιστον μια διερευνητική επαφή.

Για να μπουν σε οποιαδήποτε τέτοια συζήτηση οι Πειραιώτες, τα νούμερα θα πρέπει να είναι πολύ υψηλά. Στην εξίσωση ίσως μπει και η περίπτωση του Έκι Πόνσε, που φέρεται να απασχολεί τους «ερυθρόλευκους», αλλά ο ελληνικός σύλλογος έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι δεν μπαίνει σε διαδικασίες ανταλλαγής. Μένει να φανεί πώς θα κινηθεί αυτήν τη φορά, σε περίπτωση που γίνει κίνηση από πλευράς Ρόμα.