Αποθεωτικά είναι τα πρωτοσέλιδα των ελληνικών αθλητικών εφημερίδων για τον Ολυμπιακό και την επική του νίκη-πρόκριση επί της Μίλαν. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 3-1 των «ροσονέρι», έφτασαν σε μια εκπληκτική ανατροπή και σόκαραν την Ευρώπη, καθώς απέκλεισε μια ομάδα που δεν είχε γευτεί το… πικρό αυτό ποτήρι από το 2001.

Πρωτοσέλιδα με τίτλους όπως το «Ελλάς, Ευρώπη, Ολυμπιακός» της Sport Day, το «Έπος» του Κόκκινου Πρωταθλητή και του Φωτός, «Μόνο Εσύ» της Sportime και «Ηδονή» της LiveSport είναι ενδεικτικά για το πώς υποδέχθηκαν το σπουδαίο αυτό κατόρθωμα της ελληνικής ομάδας.

Ο Ολυμπιακός κυριαρχεί στα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου, όχι όμως και σε αυτά των εφημερίδων που ασχολούνται με την ειδησιογραφία του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ. Η Πράσινη έχει ως πρώτο θέμα της τη σημερινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με την Νταρουσάφακα για τη Euroleague και η Ώρα των Σπορ το μεγαγραφικό αδιέξοδο στην ποδοσφαιρική ΑΕΚ. Αν και εκεί υπάρχει και ένα μεγάλο χτύπημα για το χθεσινό κάζο του ΠΑΟΚ.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων ΕΔΩ.