Για τη σύγκριση που κάνουν μεταξύ αυτού και του Τζιανλουίτζι Μπουφόν τοποθετήθηκε με δηλώσεις του ο Βόιτσεχ Σέσνι. Ο Πολωνός τερματοφύλακας της Ρόμα ήταν… αφοπλιστικός, απαντώντας: «Μου κάνετε πλάκα;».

Ο Σέζνι μίλησε στο BT Sport, θεματικό αθλητικό κανάλι του BBC, με αφορμή τις ημέρες που διανύει στη Ρώμη με τη φανέλα των «τζιαλορόσι». Αφού πρώτα τόνισε ότι «ήταν μια μεγάλη ευκαιρία να κάνω επανεκκίνηση στην καριέρα μου, σε ένα νέο πρωτάθλημα. Αυτή η σεζόν (σ.σ. 2016-17) ήταν η καλύτερη της καριέρας μου», στη συνέχεια επισήμανε, αναφορικά με όσους υποστηρίζουν ότι έκανε καλύτερη χρονιά από τον Μπουφόν: «Πλάκα μου κάνετε; Είναι ένας υπέροχος γκολκίπερ. Δεν θα τον σύγκρινα ποτέ ούτε ως προσωπικότητα, ούτε ως τερματοφύλακα με εμένα».

Για τη διαφορά της Ρόμα με τη Γιουβέντους, σχολίασε: «Χάσαμε παιχνίδια σε κρίσιμα σημεία. Δεν μπορώ να πω ότι μας λείπει κάτι σαν ομάδα. Αλλά, η Γιουβέντους έχει 25 ποδοσφαιριστές πάντα έτοιμους να παίξουν με νοοτροπία νικητή και αυτό έκανε τη διαφορά στη σεζόν».

Όσον αφορά τον Φραντσέσκο Τότι και τις δύο αγωνιστικές περιόδους που πέρασε μαζί του, σημείωσε: «Ήταν κάτι απίστευτο για μένα, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη που θαύμαζα από παιδάκι. Σαν να έπαιζα στην ίδια ομάδα με τον Μπουφόν».