Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του τους δύο αγώνες με τη Τσουκαρίτσκι με στόχο να σφραγίσει την πρόκριση σε όμιλο του Europa League και θα το προσπαθήσει έχοντας διαθέσιμο τον Σκάρπα που πήρε τη θέση του Χουάνγκ Ινμπόμ στη λίστα που δηλώθηκε στην UEFA, αλλά και τον Μπρνιτς που αντικαθιστά τον Αλγκασίμ Μπα.

Οι Ερυθρόλευκοι θα υποδεχθούν την Πέμπτη (24/8) τους Σέρβους θέλοντας ένα αποτέλεσμα που θα απλοποιήσει πολύ τα πράγματα ενόψει της ρεβάνς και στη λίστα που δηλώθηκε στην UEFA έγιναν ήδη δύο αλλαγές: Έξω οι Χουάνγκ και Μπα, μέσα οι Σκάρπα και Μπρνιτς.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός έχει το δικαίωμα να κάνει άλλες δύο αλλαγές μέχρι και 24 ώρες πριν το παιχνίδι, μέχρι και αύριο Τετάρτη (23/8) δηλαδή, με τους Πειραιώτες να θέλουν να δηλώσουν τούς Έσε και Ορτέγκα.

Οι παίκτες που έχουν δηλωθεί αυτή τη στιγμή στην UEFA και έχουν δικαίωμα συμμετοχής είναι οι Πασχαλάκης, Τζολάκης, Ανδρούτσος, Φρέιρε, Κίνι, Ραμόν, Ρόντινεϊ, Ουσ. Μπα, Πορόζο, Μπαγκαλιάνης, Ρέτσος, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ιμπόρα, Σκάρπα, Αλεξανδρόπουλος, Καρβάλιο, Μαυρουδής, Φορτούνης, Βρουσάι, Μασούρας, Μπιέλ, Μπρίνιτς, Ελ Κααμπί και Ελ Αραμπί.