Λίγες μέρες μετά την ηρεμία που επέστρεψε στις σχέσεις του Κιλιάν Μπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν, παίρνοντας μάλιστα κανονικά μέρος στον αγώνα με την Τουλούζ, ο ευρωπαϊκός Τύπος θεωρεί πολύ πιθανό να επανέλθει η ένταση τα προσεχή 24ωρα αφού η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να ετοιμάζει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του άμεσα.

Τα δεδομένα είναι, πλέον, γνωστά σε όλους: Ο διεθνής Γάλλος επιθετικός έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο με τους Παριζιάνους και δεν θέλει να το ανανεώσει επειδή έχει συμφωνήσει να πάει στους Μαδριλένους, με την Παρί όμως να μη θέλει με τίποτα να τον χάσει ως ελεύθερο. Και το γεγονός ότι τελικά οι δύο πλευρές συζήτησαν και ο παίκτης επέστρεψε στις προπονήσεις και τους αγώνες, ερμηνεύτηκε από πολλούς σαν σημάδι ακόμη και για ανανέωση του συμβολαίου του.

Η Bild, όμως, έρχεται τώρα για να βάλει… φωτιές με το νέο δημοσίευμά της για το συγκεκριμένο θέμα. Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα, η Ρεάλ ετοιμάζει πρόταση που θα καταθέσει στην Παρί τα προσεχή 24ωρα, αφού η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει στο τέλος της, με στόχο να αποκτήσει άμεσα τον Μπαπέ.

Οι Μαδριλένοι ποντάρουν στο γεγονός ότι οι Παριζιάνοι δεν θέλουν να χάσουν ως ελεύθερο τον παίκτη και είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν 120 εκατ. ευρώ ή και… κάτι περισσότερο προκειμένου να ολοκληρώσουν με βόμβα τη μεταγραφική περίοδο.