Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν και τόσο καλός στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού αγώνα με την ΑΕΚ Λάρνακας στην Αυστρία, στο δεύτερο όμως ανέβηκε και με κορυφαίο τον Μπερνάρ και σκόρερ τούς Μλαντένοβιτς, Γερεμέγεφ και Βαγιαννίδη επικράτησε με 3-1 και έκλεισε με πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ήταν το τελευταίο φιλικό επί αυστριακού εδάφους για τους Πράσινους, οι οποίοι στο πρώτο μέρος ήταν καλοί ανασταλτικά αλλά όχι και επιθετικά. Το γεγονός, άλλωστε, ότι είχαν μόνο δύο καλές φάσεις, στο 9′ με το σουτ του Κλέινχεϊσλερ που απέκρουσε ο Τούμπας και στο 40′ με τον Μαντσίνι που επίσης νικήθηκε από τον τερματοφύλακα των Κύπριων, δίνει την εικόνα.

Στην επανάληψη, όμως, όλα ήταν καλύτερα για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με το πρώτο γκολ να έρχεται στο 48′ από τον Μλαντένοβιτς, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα από κοντά μετά τη μπαλιά του Παλάσιος (1-0). Η είσοδος του Μπερνάρ είχε ως αποτέλεσμα το παιχνίδι του Παναθηναϊκού να ομορφύνει και στο 59’… ομόρφυνε κι άλλο και το σκορ μετά το 2-0 από την ωραία ενέργεια και το σουτ του Βαγιαννίδη.

Λίγα λεπτά μετά μάλιστα, στο 63′, ο Γερεμέγεφ με υπέροχο σουτ έγραψε το 3-0, με την ΑΕΚ Λάρνακας να μειώνει σε 3-1, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, με σουτ του Λόπες από το ύψος της περιοχής.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι (46’ Λοντίγκιν), Κώτσιρας (46’ Βαγιαννίδης), Σιδεράς (62’ Φίκαϊ), Μάγκνουσον (64’ Κάτρης), Χουάνκαρ (46’ Μλαντένοβιτς), Ρουμπέν (46’ Τσόκαϊ), Κλεϊνχέισλερ (62’ Ζέκα), Παλάσιος (62’ Αϊτόρ), Τζούριτσιτς (46’ Μπερνάρ), Μαντσίνι (62’ Βέρμπιτς), Σπόραρ (46’ Γερεμέγεφ).