Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε και την απόκτηση του Ματίας Λεσόρ έπειτα από αυτή του Λούκα Βιλντόζα και τώρα θέλει να αποκτήσει και τον Τζόρνταν Λόιντ από τη Μονακό αν πιστέψουμε τους Σέρβους, οι οποίοι δεν κάνουν λόγο απλά για ενδιαφέρον αλλά και για προτάσεις, αναφέροντας μάλιστα και ποσά.

Με τον Εργκίν Αταμάν να έχει έρθει στην Αθήνα οι Πράσινοι έχουν αρχίσει τη δουλειά ενόψει της νέας σεζόν, προχωρώντας σε αλλαγές στο ρόστερ. Ήδη, άλλωστε, έχουν ανακοινωθεί οι Αντετοκούνμπο, Μωραΐτης, Βιλντόζα, Λεσόρ και στη Σερβία υποστηρίζουν ότι σε αυτή τη λίστα μπορεί να προστεθεί και ο Λόιντ.

Συγκεκριμένα, η Telesport υποστηρίζει πως ο Παναθηναϊκός προσφέρει διετές συμβόλαιο αξίας 3 εκατ. ευρώ στον 29χρονο Αμερικανό γκαρντ, ο οποίος είχε φέτος κατά μέσο 12.3 πόντους, 2.8 ασίστ και 2.4 ριμπάουντ ανά παιχνίδι με τη Μονακό, στην οποία οι Πράσινοι φέρονται να δίνουν τις 500.000 ευρώ που προβλέπει η ρήτρα αποδέσμευσης.

Από την πλευρά της ΚΑΕ, πάντως, δεν υπάρχει κανένα σχόλιο για το συγκεκριμένο ρεπορτάζ και περιμένουν όλοι να δουν ποια θα είναι η επόμενη μεταγραφή που θα ανακοινωθεί.