Ο Εργκίν Αταμάν ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Αναντολού Εφές και είναι πλέον 100% συγκεντρωμένος στον Παναθηναϊκό, παραχωρώντας συνέντευξη σε τουρκικό Μέσο και στέλνοντας μήνυμα στον Ολυμπιακό και τον Γιώργο Μπαρτζώκα, τονίζοντας ότι η ομάδα του μιλάει με 2-3 πολύ σημαντικά ονόματα για να ενισχυθεί.

Οι Πράσινοι θα κάνουν ένα νέο ξεκίνημα έχοντας στον πάγκο τον Τούρκο τεχνικό, ο οποίος μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του και αναφέρθηκε σε αυτή τη νέα πρόκληση για τον ίδιο.

«Τη στιγμή που προσγειώθηκα στην Ελλάδα υπήρξε απίστευτο ενδιαφέρον. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού μου είπαν πόσο με εμπιστεύονται. Υπάρχει μεγάλος σεβασμός γιατί υπάρχει κόσμος που ξέρει πολύ καλά μπάσκετ. Αυτό φέρνει μεγάλη ευθύνη. Όσο έφτιαχνα την ομάδα της Αναντολού Εφές που κυριάρχησε στην Ευρώπη τα τελευταία 5 χρόνια, είχα μπροστά μου το επιτελείο της Φενερμπαχτσέ. Καταφέραμε να προσπεράσουμε την Φενέρ και τώρα θα υπάρχει απέναντι ο Ολυμπιακός», είπε αρχικά ο Αταμάν και συνέχισε.

«Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ανησυχούν που ήρθα στον Παναθηναϊκό, αλλά έχουν τον απόλυτο σεβασμό μου. Πρέπει να ανησυχεί και ο Γιώργος Μπαρτζώκας…».

Από εκεί και πέρα, σε ερώτηση για τους Μπομπουά και Μπράιαντ, όπως και γενικά για τα μεταγραφικά, ο νέος προπονητής των Πράσινων είπε τα εξής.

«Είναι αλήθεια ότι μας ενδιέφεραν αλλά όταν πήραν το συμβόλαιο που ήθελαν από την Εφές, δεν ήθελα να τους βάλω πολλά χρήματα στο τραπέζι για να τους δελεάσω και να τους πάρω στον Παναθηναϊκό. Είμαστε σε επαφή με πολύ σημαντικά ονόματα από την EuroLeague. Θα είναι τουλάχιστον 2-3 αστέρια».