Ο Μπρούνο Σόουζα, ποδοσφαιριστής σάλας στην ομάδα της Αλ Νασρ, ζήτησε από τον Κριστιάνο Ρονάλντο ένα αυτόγραφο στο χέρι και ο Πορτογάλος, αν κι ένιωσε αμήχανα στην αρχή, έκανε πραγματικότητα την επιθυμία του Βραζιλιάνου. Λίγο καιρό μετά, ο Μπρούνο Σόουζα μετέτρεψε την υπογραφή του «CR7» σε τατουάζ!

Μιλώντας σε ΜΜΕ της Βραζιλίας, ο Μπρούνο Σόουζα εξήγησε πως είναι μεγάλος θαυμαστής του Κριστιάνο Ρονάλντο και με τη γνωριμία τους ένα όνειρό του έγινε πραγματικότητα. Οι δύο ποδοσφαιριστές συναντήθηκαν στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Αλ Νασρ στη Σαουδική Αραβία, όπου η ομάδα futsal δίνει τα παιχνίδια της και η ομάδα των ανδρών του ποδοσφαίρου 11Χ11 πραγματοποιεί τις προπονήσεις της.

«Όποιος με γνωρίζει ξέρει πόσο σημαντικός είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο για μένα και πόσο τον αγαπώ και τον θαυμάζω. Πριν από λίγο καιρό απλά ονειρευόμουν και μόνο να φτάσω κοντά στο μεγάλο μου είδωλο. Αλλά πιστεύω στο Θεό κι αυτό που μου έμοιαζε αδιανόητο έγινε πραγματικότητα. Έκλαψα σα μικρό παιδί και έτρεμαν τα πόδια μου όταν συμφώνησε να υπογράψει στο δέρμα μου για να μπορέσω να κάνω το τατουάζ. Εκείνος με έκανε να αγαπήσω το ποδόσφαιρο», έγραψε σε μήνυμά του στο Instagram.