Τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού που θα υπάρχουν στον Βοτανικό, παρουσίασαν από κοινού εκπρόσωποι του Α.Ο και του Δήμου σε συνέντευξη Τύπου που έγινε την Τρίτη.

Φυσικά, ο πιο εντυπωσιακός χώρος είναι αυτός της κεντρικής σάλας που θα είναι χωρητικότητας 3.100 θέσεων που θα περιλαμβάνει ακόμα και ειδική είσοδο ΑΜΕΑ, χώρους VIP και φυσικά συνεντεύξεων Τύπου.

Τέλος το κολυμβητήριο θα έχει πισίνα ολυμπιακών εγκαταστάσεων με κερκίδα 500 ατόμων.

Η εισαγωγή του Δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη:

«Σήμερα δίνουμε μία πάσα στο μέλλον, αφού οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που θα αποκτήσει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός θα δώσουν την ευκαιρία άθλησης για χιλιάδες νέους. Είμαστε περήφανοι και θα μπορούσα να πω έως και συγκινημένοι. Είμαι πολύ χαρούμενος που σήμερα μπορώ να μοιραστώ μαζί σας το αποτέλεσμα μία πολύ καλής δουλειάς, που έχει γίνει όλους αυτούς τους μήνες. Ευχαριστώ και πάλι την διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκου και της ΠΑΕ, τους συμπαίκτες, τις τράπεζες για την συνεργασία, τους μελετητές μας, θα καταλάβετε σε λίγο γιατί, αλλά και στην ομάδα του Δήμου Αθηναίων για την εξαιρετική δουλειά που έχει γίνει μέχρι σήμερα»

Πηγή: gazzetta