Η αλγερινή εφημερίδα «Le Buteur» αναρωτιέται αν μετά το ματς της ΑΕΚ με την Λάρισα για το κύπελλο Ελλάδας, ο Ραφίκ Τζεμπούρ φόρεσε για τελευταία φορά την φανέλα της Ένωσης.

Το μέλλον του Αλγερινού άσου είναι εξαιρετικά αμφίβολο, την ώρα που και οι συμπατριώτες του γράφουν ότι στην ΑΕΚ εξετάζουν το ενδεχόμενο να τον πουλήσουν τον Ιανουάριο. Φήμες μάλιστα αναφέρουν, τις τελευταίες εβδομάδες, ότι ο Τζεμπούρ έχει συμφωνήσει με ομάδα από την Ελλάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Η «Le Buteur» έγραψε: «Θα πρέπει να περιμένουμε την επανέναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος για να δούμε αν ο Τζιμπούρ θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την φανέλα της ΑΕΚ ή αν θα τον πουλήσει προκειμένου να μαζέψει μερικά χρήματα».

Η ανακοίνωση της 7ης Σεπτεμβρίου περί υπογραφής του συμβολαίου με τον «Τρομοκράτη» αποδείχτηκε… φιάσκο. Την πρωτοχρονιά ο Ράφικ Τζεμπούρ είναι ελεύθερος να υπογράψει σε οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί, και προφανώς -εκτός του ότι δεν αναμένεται να υπογράψει μέχρι την Παρασκευή 31/12/10- δύσκολα θα συμφωνήσει να πάει σε ομάδα που θα του υποδείξουν οι «κιτρινόμαυροι».

Επομένως, το σενάριο να εισέλθουν στα ταμεία του συλλόγου κάποια χρήματα από πώληση του Αλγερινού δε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Πηγή: gazzetta.gr