Ο Λιονέλ Μέσι δεν σκοπεύει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν και τα νέα φαίνεται πως είναι ευχάριστα για τη Μπαρτσελόνα που επιθυμεί την επιστροφή του, αφού η La Liga φέρεται να είναι έτοιμη να δώσει την έγκρισή της για να υπάρξει deal ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ότι οι Μπλαουγκράνα θέλουν ξανά στην ομάδα τους τον Αργεντίνο είναι δεδομένο, όπως δεδομένη είναι και η δική του επιθυμία να επιστρέψει στη Βαρκελώνη. Παρ’ όλα αυτά, αν και θα είναι ελεύθερος από την 1η Ιουλίου, δεν είναι εύκολο κάτι τέτοιο. Ο λόγος; Τα οικονομικά θέματα που έχει το κλαμπ, το οποίο πρέπει να παίρνει έγκριση από τη La Liga πριν ολοκληρώσει ένα μεταγραφικό deal, προκειμένου να είναι σίγουρο ότι δεν θα έχει παραβιαστεί κάποιος κανονισμός.

Αυτή η έγκριση, σύμφωνα με όσα ανέφεραν τα διεθνή ΜΜΕ μέχρι και πριν λίγες, φαινόταν δύσκολο να δοθεί, αλλά τώρα η κατάσταση αλλάζει. Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζουν νέα ρεπορτάζ από Ισπανία, στα οποία αναφέρεται ότι η Λίγκα θα δώσει τελικά την έγκρισή της για να γίνει η μεγάλη επιστροφή.

Με βάση τα ίδια ρεπορτάζ, η Μπαρτσελόνα θα προσφέρε συμβόλαιο δύο χρόνων στον Μέσι, με τις ετήσιες απολαβές να φτάνουν στα 25 εκατ. ευρώ. Ποσό που θεωρητικά δεν μπορούσαν να δώσουν οι Καταλανοί, αλλά αν η La Liga δώσει τελικά την έγκρισή της σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει κανένα εμπόδιο.

https://twitter.com/Piotrowicz17/status/1659230108392071168