Η Σοφία Ζουκ σε ηλικία 15 ετών το 2015 κατέκτησε το τουρνουά τένις του Wimbledon στην κατηγορία τζούνιορ σε μια απίστευτη πορεία όπου δεν έχασε ούτε σετ. Εκείνη επιτυχία της ώθησε τους ειδικούς να την… βαφτίσουν ως την «επόμενη Μαρία Σαράποβα». Πλέον, είναι αστέρι της πλατφόρμας Onlyfans, όπου πουλάει περιεχόμενο για ενηλίκους.

Η 23χρονη αποφάσισε να βάλει τέλος στην επαγγελματική της καριέρα στο τένις το 2020 εξαιτίας των πολλών σοβαρών και συνεχόμενων τραυματισμών που υπέστη. Τότε έλεγε πως «ίσως να επιστρέψω σε μερικά χρόνια. Τώρα, ασχολούμαι λίγο με το μόντελινγκ». Πλέον, άνοιξε λογαριασμό στο Onlyfans και έχει προκαλέσει σάλο.

«Πολλοί μου το ζητούσατε αυτό και η στιγμή έφτασε. Δεν πρόκειται να υπάρχει γυμνό περιεχόμενο οπότε μην έχετε προσδοκίες γι’ αυτό, αλλά θα υπάρχει… ενδιαφέρον περιεχόμενο», τόνισε στο Instagram. Στα social media πολύ συχνά δημοσιεύει «καυτές» φωτογραφίες και βίντεο με σέξι εσώρουχα και μπικίνι που αποκαλύπτουν το καλλίγραμμο σώμα της.

Η καριέρα της ως τενίστρια

Η Ρωσίδα πρώην τενίστρια στη διάρκεια της καριέρας της είχε 123 νίκες και 66 ήττες στο ατομικό των γυναικών και έφτασε ως το νούμερο 116 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA. Κέρδισε περίπου 400.000 δολάρια σε χρηματικά έπαθλα από την πορεία της στα courts, αλλά οι τραυματισμοί δεν της επέτρεψαν να ολοκληρώσει τις δυνατότητες που είχε όταν πρωτοεμφανίστηκε στο τζούνιορ τουρ.