Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το Derby d’ Italia στο «Allianz Stadium» μεταξύ της Γιουβέντους και της Ίντερ. Ο πρώτος μεταξύ τους ημιτελικός για το Coppa Italia δεν ανέδειξε νικητή και όλα είναι ανοικτά ενόψει του δεύτερου ματς στο Μιλάνο στις 26 Απριλίου.

Οι «μπιανκονέρι» μπήκαν δυνατά στο ματς θέλοντας να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και την ώθηση που τους έδωσε το κοινό τους. Άλλωστε, το Κύπελλο Ιταλίας μαζί το UEFA Europa League είναι οι διοργανώσεις που μπορεί να κατακτήσει αυτή τη σεζόν και δίνει τον καλύτερο εαυτό της σε αυτές. Ο Ντι Μαρία έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία και στο 33′ ο Μπρόζοβιτς «απάντησε» δοκιμάζοντας τον Περίν. Ελάχιστες ευκαιρίες είχαν οι δύο ομάδες ως το τέλος του πρώτου μέρους, αν και η Ίντερ έφτασε πιο κοντά στο γκολ.

Η Γιουβέντους βελτιώθηκε επιθετικά στο δεύτερο μέρος. Με την έναρξη ο Ντούσαν Βλάχοβιτς παραλίγο να της δώσει το προβάδισμα, ενώ σημαντικές ευκαιρίες έχασε και ο Αρκάντιους Μίλικ που πέρασε ως αλλαγή. Στο 83′ έγινε το 1-0 για τους γηπεδούχους με τον Χουάν Κουαδράδο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα έπειτα από σέντρα του Αντριάν Ραμπιό.

Στις καθυστερήσεις, όμως, έγινε… χαμός. Η μπάλα βρήκε στο απλωμένο χέρι του Μπρέμερ μέσα στην περιοχή. Πέναλτι για την Ίντερ. Ο Ρομέλου Λουκάκου ευστόχησε από τη βούλα. Το ρολόι έδειχνε 90+5′. Ο Λουκάκου πανηγύρισε έξαλλα μπροστά στους οπαδούς της Γιουβέντους κι άρχισαν οι συμπλοκές μεταξύ των παικτών.

Ο Βέλγος αποβλήθηκε και τον ακολούθησαν ο τερματοφύλακας της ομάδας του Σαμίρ Χαντάνοβιτς και ο άσος της Γιουβέντους, Χουάν Κουαδράδο.

Απόψε (5/4) διεξάγεται ο πρώτος ημιτελικός του δεύτερου ζευγαριού του Κυπέλλου Ιταλίας καθώς η Κρεμονέζε υποδέχεται τη Φιορεντίνα.