Άμεση ενίσχυση της ομάδας ζήτησε ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός κατέστησε σαφές στους διοικούντες την ΑΕΚ ότι χρειάζεται μεταγραφές και μάλιστα το μήνυμά του ήταν ξεκάθαρο: «Μεταγραφές ή φεύγω»!

Ο Μανόλο Χιμένεθ ξεκαθάρισε στους ανθρώπους της Ένωσης ότι υπάρχουν σημαντικά κενά στο ρόστερ της ομάδας και ότι θα πρέπει να καλυφθούν άμεσα για να μην υπάρξουν ανάλογες εμφανίσεις όπως αυτή απέναντι στον Ηρακλή.

Ο προπονητής της ΑΕΚ έχει τονίσει ότι χρειάζεται ένα δεξί μπακ, έναν αριστεροπόδαρο στόπερ που μπορεί να καλύψει και την θέση του αριστερού μπακ, αλλά κι έναν ακραίο μεσοεπιθετικό. Ο Χιμένεθ είναι απόλυτος στο θέμα αυτό και μάλιστα έστειλε το μήνυμά του στην διοίκηση. Μάλλον γνωρίζει πολύ καλά ότι μόνο με αυτό τον τρόπο μπορεί να πιέσει τους μετόχους να τον στηρίξουν και να επενδύσουν.

Το θέμα είναι ότι τα οικονομικά της ομάδας δεν επιτρέπουν πολλά κάτι που φαίνεται και από το γεγονός ότι μέχρι τώρα έχουν περάσει το κατώφλι των Σπάτων ελεύθεροι παίκτες για να δοκιμαστούν. Βέβαια, αυτό δε σημαίνει ότι το σκάουτινγκ δε συνεχίζεται με τον Γκρέταρσον να επιστρέφει από την Γαλλία όπου παρακολούθησε παιχνίδια της δεύτερης κατηγορίας του πρωταθλήματος.

Αντίθετα, ο Τόνι Σαβέβσκι παρακολούθησε ποδοσφαιριστή εντός συνόρων αφού βρέθηκε στο παιχνίδι του Θρασύβουλου με την Βέροια έχοντας στραμμένα τα βλέμματα στον Γιώργο Παληγεώργο.

Πηγή: gazzetta.gr