Οι οπαδοί του Ολυμπιακού μετέτρεψαν σε εντός έδρας το παιχνίδι με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και η ομάδα του Μίτσελ μετέτρεψε σε εύκολο ένα επικίνδυνο παιχνίδι, πετυχαίνοντας τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο και επικρατώντας τελικά με 4-0 χάρη σε γκολ των Μπιέλ (πεν.), Χουάνγκ, Μπακαμπού και Ελ Αραμπί, πανηγυρίζοντας έτσι την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα.

Το κλίμα ήταν ούτως ή άλλως ευχάριστο για τους Πειραιώτες λόγω της δυναμικής παρουσίας των οπαδών τους και η ομάδα μπήκε με την ίδια ευχάριστη διάθεση στο παιχνίδι, έχοντας δύο τελικές στα πρώτα δύο λεπτά και ανοίγοντας τελικά το σκορ στο 7′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπιέλ. Μια απόφαση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι, θεωρώντας ότι ήταν το χέρι στήριξης του Άλχο αυτό στο οποίο βρήκε η μπάλα στο γύρισμα του Φορτούνη.

Όπως και να έχει, το σκορ έγινε 0-1 και από εκεί και πέρα ανέλαβε ο Χουάνγκ να απλοποιήσει πολύ τα πράγματα για την ομάδα του Μίτσελ, γράφοντας στο 22′ το 0-2 με φοβερό σουτ εκτός περιοχής. Γκολ που έδωσε ακόμη μεγαλύτερη ηρεμία και αυτοπεποίθηση στον Ολυμπιακό, ο οποίος ήλεγχε πολύ εύκολα το παιχνίδι απέναντι σε έναν Βόλο που δεν θυμίζει την ομάδα του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.

Αυτό, όμως, είναι ένα θέμα που θα πρέπει να απασχολήσει τον Κώστα Μπράτσο. Τον Μίτσελ, από την άλλη πλευρά, τον απασχολούσε το να παραμείνει σοβαρή η ομάδα του, η οποία τελικά φρόντισε να βάλει οριστικά πρόωρο τέλος στο παιχνίδι στο 45′, όταν έβαλε και τρίτο γκολ, αυτή τη φορά με κεφαλιά του Μπακαμπού μετά την ωραία σέντρα του Ρέαμπτσιουκ.

Με το σκορ στο 0-3, όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, τα πάντα είχαν πλέον κριθεί καιμε το ξεκίνημα της επανάληψης, στο 48′, ο Μπακαμπού είχε μεγάλη ευκαιρία και για τέταρτο γκολ μετά την κάθετη του Χάμες αλλά την έχασε. Λίγα λεπτά μετά, στο 54′, ο Βόλος φάνηκε για πρώτη φορά επιθετικά αλλά ο Ντόη πρόλαβε να απομακρύνει τη μπάλα μετά την επέμβαση του Πασχαλάκη στο πλασέ του Λούνα, για ακολουθήσει στο 60′ το δοκάρι για τον Ολυμπιακό με το δυνατό σουτ του Ροντινέι.

Κάπου εκεί οι δύο προπονητές άρχισαν τις αλλαγές και ο ρυθμός του παιχνιδιού στη συνέχεια έπεσε, με τους Πειραιώτες πάντως να το κάνουν τελικά το 0-4 στο 75′ με τον Ελ Αραμπί που ευνοήθηκε από τις κόντρες σε προσπάθεια του Μπιέλ και εκτέλεσε τον Κλέιμαν. Όλα εύκολα, δηλαδή, για τον Ολυμπιακό στον Βόλο και αναμονή, πλέον, για το αποτέλεσμα στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός.

Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ (86′ Σιέλης), Πίρινεν, Λούνα, Μπαριέντος, Μεταξάς, Γκάγι (79′ Ουές), Ντέλετιτς (86′ Καρτάλης), Τσιρίνος (65′ Μεσκίδα), Κούτσιας.

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ (66′ Μαρσέλο), Εμβιλά (78′ Κασάμι), Χουάνγκ, Φορτούνης (72′ Μασούρας), Χάμες (66′ Σαμασέκου), Μπιέλ, Μπακαμπού (72′ Ελ Αραμπί).