Ο Λιονέλ Μέσι ζει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της καριέρας του αφού η Αργεντινή κατέκτησε το Μουντιάλ 2022 μετά τη νίκη της επί της Γαλλίας στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν εκπληκτικό τελικό, με τον ίδιο να δηλώνει πως ήταν σίγουρος πως όλα θα πάνε καλά, αφού ήταν βέβαιος πως ο Θεός θα του έδινε αυτό το τρόπαιο.

Η Αλμπισελέστε περίμενε από το 1986, όταν ο ηγέτης της ήταν ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, για να επιστρέψει στην κορυφή του κόσμου και τα κατάφερε τελικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, με τον Μέσι να πανηγυρίζει τον τίτλο που του έλειπε, τονίζοντας ότι ήταν σίγουρος πως όλα θα πήγαιναν καλά.

«Ήξερα πως ο Θεός θα μου το έδινε. Είχα ένα προαίσθημα ότι θα γίνει δικό μου. Ανυπομονούμε να επιστρέψουμε στην Αργεντινή για να δούμε τους τρελούς πανηγυρισμούς. Ήταν το τρόπαιο που ήθελα σε όλη μου τη ζωή. Ήταν το όνειρο της παιδικής μου ηλικίας. Είναι το καλύτερο πράγμα που υπάρχει. Κοιτάξτε πόσο χαριτωμένο είναι (σ.σ. δείχνοντας το τρόπαιο)», είπε ο Αργεντίνος, ο οποίος ξεκαθάρισε αμέσως μετά ότι δεν θα αποσυρθεί από την εθνική ομάδα της χώρας του.

«Δεν αποσύρομαι από την εθνική ομάδα. Θέλω να συνεχίσω να παίζω ως πρωταθλητής», ήταν η ατάκα του.