Η εθνική Ισπανίας «διέλυσε» την Κόστα Ρίκα με 7-0 στην πρεμιέρα τους για τον 5ο όμιλο του Μουντιάλ 2022, αλλά παρά το σκορ και την εξαιρετική εμφάνιση τα ισπανικά ΜΜΕ πίεσαν τον προπονητή της «Λα Ρόχα», Λουίς Ενρίκε, να τους πάει κάτι… πικάντικο για τον Φεράν Τόρες που σημείωσε δύο γκολ.

Ο 22χρονος επιθετικός της Ισπανίας και της Μπαρτσελόνα είναι ο σύντροφος της 21χρονης κόρης του Λουίς Ενρίκε, Σίρα, και όλα δείχνουν πως η σχέση τους είναι πολύ σοβαρή ώστε όπως αναφέρει ο ισπανικός Τύπος αν και είναι νεαροί σκέφτονται το γάμο. Μάλιστα, ο Φεράν Τόρες αφιέρωσε το ένα από τα γκολ του στην αγαπημένη του.

Ο Φεράν Τόρες, λοιπόν, σημείωσε το 3-0 και το 4-0 της Ισπανίας σκοράροντας με πέναλτι το πρώτο από τα δύο τέρματά του με τους δημοσιογράφους να ρωτούν τον Λουίς Ενρίκε μετά το τέλος του ματς: «Γιατί δεν εκτέλεσε το πέναλτι κάποιος άλλος παίκτης, για παράδειγμα ο Σέρχιο Μπουσκέτς ή ο Τζόρντι Άλμπα ή ο Ρόδρι που είναι από τους πιο έμπειρους σ’ αυτή την ομάδα;».

Ο Λουίς Ενρίκε κατάλαβε πού το πήγαιναν και απάντησε: «Τον εκτελεστή των πέναλτι τον αποφασίζω εγώ. Σε αυτό το ματς ο καλύτερος εκτελεστής που είχαμε διαθέσιμο ήταν ο Φεράν και το εκτέλεσε εξαιρετικά».

Ο προπονητής της εθνικής Ισπανίας που στη διάρκεια του Μουντιάλ έχει γίνει… streamer και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, σε μια από τις συζητήσεις του με τους χρήστες του twitch, είπε όταν τον ρώτησαν ποιος παίκτης είναι η προέκταση του προπονητή στην εθνική Ισπανίας: «Ποιος άλλος ο Φεράν. Μπορώ να κάνω αλλιώς; Να πω κάναν άλλον να μ’ ακούσει η κόρη μου να μου κόψει το κεφάλι».

Για την σχέση του Φεράν Τόρες με την κόρη του Λουίς Ενρίκε μίλησε με τους παίκτες της εθνικής Ισπανίας, Σέρχιο Μπουσκέτς, Ρόδρι και τον ίδιο τον Τόρες, ο άλλοτε συμπαίκτης τους στις Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι και πρώην διεθνής επιθετικός της Αργεντινής, Σέρχιο Αγουέρο, που επίσης είναι πετυχημένος… streamer. «Άκουσε πως μίλησα γι’ αυτό κι έφυγε», είπε σε live του πριν από μερικές ημέρες όταν ρώτησε πως νιώθει που ο «πεθερός» του είναι προπονητής.

«Εγώ το είπα γιατί το πέρασα. Ήταν κάπως παράξενο», ανέφερε ο Αγουέρο που στο παρελθόν είχε σχέση με την κόρη του μακαρίτη Ντιέγκο Μαραντόνα, Τζανίνα (έχουν κι ένα παιδί μαζί τον Μπενχαμίν), όσο εκείνος ήταν προπονητής της εθνικής Αργεντινής.

Τα ΜΜΕ ρώτησαν και τον Φεράν πρόσφατα για το ζήτημα. «Ξέρουμε να το διαχωρίζουμε πολύ καλά όταν ένα ζήτημα είναι οικογενειακό κι όταν πρόκειται για τη σχέση μας ως προπονητής και ποδοσφαιριστής», δήλωσε.