Η έναρξη του Μουντιάλ 2022, το οποίο θα διεξαχθεί στο Κατάρ, πλησιάζει και οι ομάδες που θα συμμετέχουν ανακοινώνουν, η μία μετά την άλλη, τις αποστολές τους, με αυτή της Αυστραλίας να έχει μία έκπληξη αφού ο Γκράχαμ Άρνολντ άφησε έξω τον Τρεντ Σέισνμπουρι, ο οποίος είναι γαμπρός του.

Αν είναι ή όχι καλός προπονητής ο Άρνολντ ή πόσο καλός είναι, το ξέρουν όλοι συνεργάζονται μαζί του. Όλοι οι υπόλοιποι ξέρουν, πλέον, ότι είναι δίκαιος και δεν επηρεάζεται από τις προσωπικές σχέσεις, ακόμη κι αν πρόκειται για συγγένεια, αφού άφησε εκτός αποστολής τον Σέινσμπουρι.

Γεγονός που δεν θα αποτελούσε μεγάλη είδηση για τους Αυστραλούς, αν δεν επρόκειτο για τον γαμπρό του. Ο 30χρονος αμυντικός, ο οποίος στο παρελθόν πέρασε, μεταξύ άλλων, από τις Ίντερ, Αϊντχόφεν και Μακάμπι Χάιφα, έχει παντρευτεί την Ελίσα, κόρη του Γκράχαμ Άρνολντ, και αγωνίζεται πλέον στο Κατάρ με την Αλ Ουάκρα.

Αφού, λοιπόν, βρίσκεται εκεί, θα μπορεί να πάει στους αγώνες ως θεατής αλλά όχι ως ποδοσφαιριστής της Αυστραλίας, αφού ο πεθερός του αποφάσισε να τον αφήσει εκτός Μουντιάλ. Δεν θα μπορέσει, έτσι, να πάρει μέρος στη διοργάνωση για δεύτερη συνεχόμενη φορά, αφού το 2018 ήταν κανονικά στην αποστολή.