Ο Μαρσέλο είχε μείνει έξω από την αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, γεγονός για το οποίο αποφάσισε να παρέμβει μέσω social media ξεκαθαρίζοντας ότι δεν είναι τραυματίας, όπως έμεινε εκτός αποστολής τώρα και για τον εκτός έδρας αγώνα της Τετάρτης (9/11) με τον Λεβαδειακό για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ δεν είναι σε κατάσταση, όπως έδειξε στους αγώνες που χρησιμοποιήθηκε, παρά το γεγονός ότι από την πρώτη του μέρα στην Ελλάδα, τον Σεπτέμβριο, έκανε ατομικό πρόγραμμα και στη συνέχεια μπήκε κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας.

Και μπορεί να θέλει να παίζει συνεχώς, όπως είπε και στο μήνυμά του μετά τον αποκλεισμό από την αποστολή για το ντέρμπι της Λεωφόρου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Μίτσελ συμφωνεί. Και η απόδειξη ήρθε με τον αποκλεισμό του Μαρσέλο από την αποστολή του Ολυμπιακού για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα, εκτός έμειναν και οι Ουί Τζο, Τζολάκης, Βρσάλικο, Γκάρι Ροντρίγκες, Σισέ και Ουσεϊνού Μπα.

Οι παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το ματς με τον Λεβαδειακό είναι οι Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Καλογερόπουλος, Κρίστινσον, Λάιντνερ, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόη, Παπαδούδης, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Βρουσάι.