Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και ο Μίτσελ άφησε εκτός αποστολής τον Μαρσέλο, με τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ να κάνει κάτι που δεν συνηθίζει, όπως έγραψε στο Instagram, παίρνοντας θέση για τον αποκλεισμό του από την αποστολή της ομάδας του.

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που έχουν έρθει στη χώρα μας για να παίξουν ποδόσφαιρο αλλά το ξεκίνημά του στους ερυθρόλευκους δεν είναι καλό, με τον Μίτσελ να τον αφήνει εκτός αποστολής για το ντέρμπι με τους πράσινους.

Γεγονός που προκάλεσε την παρέμβαση του Μαρσέλο μέσω Instagram, όπου έγραψε τα εξής για αυτή την εξέλιξη…

«Κανονικά δεν το κάνω αυτό, αλλά νομίζω πως είναι απαραίτητο. Όλοι με ρωτούν γιατί δεν είμαι στο μεγάλο παιχνίδι σήμερα. Νιώθω καλά, έκανα προπονήσεις κανονικά με τους συμπαίκτες μου σε όλα τα προγράμματα, αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω αν θα παίξω ή όχι. Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να μπαίνω στη λίστα για όλα τα παιχνίδια.

Δεν είμαι τραυματίας, ακόμη και σήμερα, η οποία ήταν ημέρα ρεπό για εμένα, ήμουν στην προπόνηση γιατί δεν θέλω να είμαι εκτός από κανένα παιχνίδι. Πάμε Ολυμπιακέ».