Μπορεί τα δημοσιεύματα του πορτογαλικού Τύπου πριν σχεδόν τρεις εβδομάδες να έστελναν τον Πέδρο Μαρτίνς στη Γουλβς, αλλά τώρα νέα ρεπορτάζ θέλουν τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού να είναι έτοιμος να ταξιδέψει στο Κατάρ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Αλ Γκαράφα.

Το όνομα του Πορτογάλου τεχνικού ακούστηκε για διάφορες ομάδες, κυρίως από Αγγλία, μετά την αποχώρησή του από τους Πειραιώτες, με τους οποίους κατέκτησε τρία πρωταθλήματα. Η τελευταία ήταν η Γουλβς, αλλά όλα δείχνουν ότι δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη αλλά στο Κατάρ.

Στο παρελθόν, όταν ήταν στον Ολυμπιακό, ο Μαρτίνς είχε δεχθεί δύο φορές προτάσεις από Άραβες αλλά τις είχε απορρίψει, τώρα όμως, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα πορτογαλικά ΜΜΕ, αποφάσισε να πει «ναι» στην Αλ Γκαράφα.

Ο λόγος για αυτή την αλλαγή στάσης του Πορτογάλου τεχνικού φέρεται να είναι το γεγονός ότι αθλητικός διευθυντής στη συγκεκριμένη ομάδα ανέλαβε εδώ και κάτι μήνες ο συμπατριώτης του, Αντέρο Ενρίκε, με τα ρεπορτάζ να θέλουν τον πρώην προπονητή των ερυθρόλευκων έτοιμο να ταξιδέψει στο Κατάρ για τις υπογραφές.