Η δεύτερη μέρα της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League άρχισε με τη διεξαγωγή δύο αγώνων, με τη Λειψία να νικάει με 3-1 τη Σέλτικ και να παραμένει ζωντανή στη διεκδίκηση της πρόκρισης στους «16» της διοργάνωσης, όπως ακριβώς και η Σάλτσμπουργκ που επιβλήθηκε, επίσης εντός έδρας, της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 1-0.

Στη Γερμανία η Λειψία σκόραρε με τον Ενκουνκού στο 18′ αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, με τον ίδιο παίκτη όμως να βρίσκει δίχτυα και στο 27′ και το γκολ μέτρησε κανονικά αυτή τη φορά. Η Σέλτικ αντέδρασε με το ξεκίνημα της επανάληψης και ισοφάρισε με τον Ζότα στο 48′, αλλά στο 64′ ο Σίλβα έκανε το 2-1 για τους Γερμανούς, οι οποίοι πέτυχαν και τρίτο γκολ με τον ίδιο παίκτη στο 77′, παίρνοντας μια νίκη που τους διατηρεί στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Στο άλλο παιχνίδι που γινόταν την ίδια ώρα, η Σάλτσμπουργκ υποδέχθηκε τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και τη νίκησε με 1-0, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Οκαφόρ στο 73ο λεπτό. Έτσι, οι Αυστριακοί πήγαν στους 5 βαθμούς και άφησαν τους Κροάτες στους 3, περιμένοντας το αποτέλεσμα στο Τσέλσι – Μίλαν για να δουν πώς θα διαμορφωθεί η κατάσταση στον όμιλο.