Στο στόχαστρο του Γκίλμπερτ Αρίνας παραμένει, όπως φαίνεται, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αφού έπειτα από όσα είπε για τον Greek Freak σε εκπομπή, ο παλαίμαχος παίκτης του ΝΒΑ επανήλθε μέσω ανάρτησής του στο Instagram, κάνοντας λόγο για μπασκετική στασιμότητα και τονίζοντας πως «εννιά χρόνια μετά λέμε ακόμη τα ίδια πράγματα».

Ο Αρίνας έχει βρει θέμα για να ασχολείται όσο ο Αντετοκούνμπο προετοιμάζεται με την Εθνική Ελλάδας για το Eurobasket, αφού ξέρει πως η αναφορά του σε αυτόν θα τον φέρει στο προσκήνιο. Και αφού το ξέρει, φροντίζει να το κάνει πράξη.

Μετά τις δηλώσεις του στην εκπομπή Reddit επομένως, ο άλλοτε παίκτης του ΝΒΑ ασχολήθηκε ξανά με τον Αντετοκούνμπο αλλά μέσω του λογαριασμού του στο Instagram πλέον, όπου έγραψε τα εξής…

«Έχει προσθέσει κάποια νέα ικανότητα στο παιχνίδι του; Έχει βελτιωθεί το 3% του; Έχει βελτιωθεί το midrange του; Οι ελεύθερες βολές του έχουν γίνει καλύτερες; Έχει βελτιωθεί στο να παίζει με πλάτη στο καλάθι; Έχει γίνει πιο δυνατός, τον έχει βοηθήσει αυτό στο να τελειώνει καλύτερα τις φάσεις, κάτι που βελτιώνει το ποσοστό ευστοχίας. Αλλά έχει τα ίδια ψεγάδια από τότε, που ξεκίνησε το μπάσκετ. Γι’ αυτό είπα πως χρειάζεται να μάθει το παιχνίδι περισσότερο για να καταλάβει πώς θα βελτιώσει συνολικά το παιχνίδι του…

Έχουν περάσει εννέα χρόνια και ακόμα λέμε το ίδιο, αλλά όσα λέω είναι λάθος. Άκου έναν hater, γιατί αυτός ξέρει τις αδυναμίες σου, κάτι που σημαίνει πως έχει το σχέδιο να γίνεις καλύτερος».