Μπορεί η σημερινή μέρα (25/8) να είναι μέρα Ευρώπης για τον Ολυμπιακό, αφού υποδέχεται τον Απόλλωνα Λεμεσού στη ρεβάνς των πλέι οφ του Europa League, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και μεταγραφικές εξελίξεις, αφού όλα δείχνουν ότι οι Πειραιώτες αποκτούν τον Παναγιώτη Ρέτσο για την άμυνα και παραχωρούν τον Μαντί Καμαρά στη Ρόμα.

Οι ερυθρόλευκοι, για τους οποίους ήρθε στην Αθήνα ο Κορεάτης επιθετικός Χουάνγκ Ουί-Τζο, έψαχναν παίκτη για την άμυνα έπειτα από υπόδειξη του Κάρλος Κορμπεράν και τελικά τον βρίσκουν στο πρόσωπο ενός πρώην παίκτη τους.

Ο Ρέτσος, ο οποίος τον Αύγουστο του 2017 είχε πουληθεί για 17,5 εκατ. ευρώ στη Λεβερκούζεν, ήταν στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Ελλάς Βερόνα τον τελευταίο χρόνο, χωρίς όμως να εντυπωσιάσει με την απόδοσή του. Οι Βερονέζοι, επομένως, ήταν θετικοί στο να τον παραχωρήσουν και έτσι γίνεται, με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία του Ολυμπιακού με τον παίκτη, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να σπάσει το συμβόλαιό του με τη Βερόνα και να μείνει ελεύθερος.

Προς Ρόμα ο Καμαρά

Την ίδια ώρα, όλα δείχνουν ότι θα κάνει το αντίστροφο δρομολόγιο, από την Ελλάδα στην Ιταλία δηλαδή, ο Καμαρά, για τον οποίο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τη Ρόμα. Οι συζητήσεις των δύο ομάδων συνεχίζονται και όλα δείχνουν συμφωνία για μονοετή δανεισμό του 25χρονου χαφ, χωρίς να έχει διευκρινιστεί ακόμη αν θα προβλέπεται και οψιόν αγοράς του από την ιταλική ομάδα.

Και σε αυτή την υπόθεση όμως, όπως και σε αυτή του Ρέτσου, οι εξελίξεις τρέχουν και στην Ιταλία κάνουν λόγο για επικείμενο deal, χωρίς να αναφέρουν ακόμη οικονομικές λεπτομέρειες πάντως.