Η εβδομάδα που έρχεται είναι εξαιρετικά σημαντική για τον Ολυμπιακό αφού θα επισημοποιηθεί το τέλος της συνεργασίας με τον Πέδρο Μαρτίνς και θα γίνει γνωστός ο αντικαταστάτης του, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι τρεις είναι οι επικρατέστεροι και ανάμεσά τους υπάρχει και φαβορί.

Ο αποκλεισμός από τη Μακάμπι Χάιφα, ειδικά με αυτό το 0-4 στο Καραϊσκάκη, σημαίνει και το τέλος του Πορτογάλου προπονητή από τους ερυθρόλευκους, παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει κάποιο επίσημο σχόλιο από την πλευρά της ΠΑΕ.

Η διοίκηση των Πειραιωτών είναι σε επαφές τις τελευταίες μέρες με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Μαρτίνς και οι τελευταίες πληροφορίες από το λιμάνι λένε ότι οι επικρατέστεροι είναι τρεις: Κάρλος Κορμπεράν, Χάβι Καγιέχα και Σλάβεν Μπίλιτς.

Το όνομα του Κροάτη προστέθηκε στα άλλα επτά που είχε αναφέρει ο ελληνικός Τύπος το προηγούμενο 48ωρο, με τους περισσότερους να εκτιμούν ότι αυτός που έχει το προβάδισμα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού είναι ο 39χρονος Κορμπεράν, ο οποίος την τελευταία διετία ήταν στην αγγλική Χάντερσφιλντ.