Η σεζόν 2021-22 ήταν μια μεγάλη αποτυχία σε όλα τα επίπεδα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι ιδιοκτήτες της αποφάσισαν ότι ήρθε η ώρα για ένα νέο ξεκίνημα, όχι μόνο με την πρόσληψη νέου προπονητή αλλά και με αλλαγές στη σύνθεση της διοίκησης, στην οποία επιστρέφει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Η τελευταία φορά που κατέκτησαν το πρωτάθλημα οι κόκκινοι διάβολοι ήταν το 2013, όταν και έβαλε τέλος στην τεράστια προπονητική καριέρα του ο Σκωτσέζος. Από τότε έχουν περάσει πολλοί από τον πάγκο της Γιουνάιτεντ αλλά κανείς δεν κατάφερε να επαναφέρει την ομάδα στο επίπεδο του παρελθόντος, με τον Έρικ Τεν Χαγκ να αναλαμβάνει τώρα αυτή την πρόκληση.

Η άφιξη του Ολλανδού προπονητή, όμως, δεν είναι η μόνη αλλαγή στην ομάδα του Μάντσεστερ αφού υπάρχουν τέτοιες και στη διοίκηση, στην οποία, όπως έγινε γνωστό σήμερα (29/7), θα επιστρέψει ο Φέργκιουσον, χωρίς να έχει γίνει ακόμη γνωστός ο ακριβής ρόλος του. Με δεδομένη και την προχωρημένη ηλικία του πάντως, αφού είναι 80 ετών πλέον, λογικά θα είναι κάτι σαν σύμβουλος.

Πλην του Φέργκιουσον, θέση στη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα έχει πλέον ακόμη ένας θρύλος της και συγκεκριμένα ο Μπράιαν Ρόμπσον.