Η Μακάμπι Χάιφα έκανε την έκπληξη και απέκλεισε τον Ολυμπιακό και μάλιστα νικώντας με 4-0 μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ της ομάδας από το Ισραήλ γιόρτασαν με τους οπαδούς τους αυτή τη μεγάλη επιτυχία καθώς συνεχίζουν στο γ’ προκριματικό γύρο του Champions League όπου θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Μετά το τέλος του αγώνα κι αφού οι οπαδοί του Ολυμπιακού είχαν φύγει από το γήπεδο, εκείνοι της Μακάμπι Χάιφα παρέμεναν στις θέσεις τους. Οι παίκτες της ομάδας τους προσέγγισαν στη γωνία του «πετάλου» όπου κάθονταν και πανηγύρισαν με την ψυχή τους τη μεγάλη πρόκριση. Μάλιστα, στον λογαριασμό της πρωταθλήτριας του Ισραήλ στο Twitter αναρτήθηκε σχετικό βίντεο με την λεζάντα να γράφει: «Μια βραδιά για το Πάνθεον».

Ντάνιελ Σούντγκρεν: «Περίμενα περισσότερα από τον Ολυμπιακό»

Ο πρώην παίκτης του Άρη, Ντάνιελ Σούντγκρεν, έκανε δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση του ματς της Μακάμπι Χάιφα με τον Ολυμπιακό και χαρακτήρισε απόλυτα δίκαιο το 4-0 της ομάδας του, ενώ τόνισε πως τον εξέπληξε η απόδοση των «ερυθρολεύκων» και στα δύο παιχνίδια της σειράς καθώς περίμενε περισσότερα. Ο Σουηδός αμυντικός, τόνισε χαρακτηριστικά:

«Το να έρθουμε εδώ με αυτούς τους “τρελούς φιλάθλους” και να κερδίσουμε με 4-0 δεν είναι εύκολο. Ήμασταν ενωμένοι όμως και τα καταφέραμε. Μπορούμε να το γιορτάσουμε λίγο, αλλά δεν πρέπει να παρασυρθούμε. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για τη συνέχεια.

Για να είμαι ειλικρινής, περίμενα περισσότερα από τον Ολυμπιακό με βάση το υλικό που έχουν. Όμως είχαμε περισσότερες ευκαιρίες και στο πρώτο παιχνίδι. Πιστεύω πως το 4-0 είναι δίκαιο αποτέλεσμα. Σε αυτά τα ματς μετρά ποιος είναι πιο γενναίος και δείξαμε ότι είμαστε πιο γενναίοι».