Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι για 50 εκατ. ευρώ, μόλις λίγα 24ωρα μετά τη συμφωνία με τη Λιντς για την απόκτηση του Ραφίνια για 58 εκατ. ευρώ, με αποτέλεσμα όλος ο πλανήτης να απορεί για το πού βρέθηκαν τα λεφτά και τη Σπαρτάκ Μόσχας να… τρολάρει τους Ισπανούς μέσω Twitter.

Οι μπλαουγκράνα, ως γνωστόν, έχουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Πολύ σοβαρά, αφού τα χρέη ξεπερνούν το ένα δισ. ευρώ και ρευστό δεν υπάρχει. Τουλάχιστον όχι αρκετό για τα δεδομένα ενός τέτοιου κλαμπ. Κι όμως, μέσα σε λίγα 24ωρα η Μπαρτσελόνα έκανε δύο μεταγραφές για 108 εκατ. ευρώ συνολικά και αναμένεται και συνέχεια.

Αυτή η κατάσταση έχει ως συνέπεια στα social media αλλά και στα διεθνή ΜΜΕ να γίνεται ένας χαμός με διάφορα άρθρα και σχόλια για τους Καταλανούς και τις συμφωνίες που κάνουν, με τη Σπαρτάκ Μόσχας να αποφασίζει να… μπει στο χορό και να κάνει κι αυτή το σχόλιό της.

Και το έκανε μέσω μιας ανάρτησης, μετά τη μεταγραφή του Λεβαντόφσκι, την οποία συνοδεύει και από το… κατάλληλο βίντεο, γράφοντας: «Εμείς όταν η Μπαρτσελόνα θέλει να αγοράσει τον Μόουζες χρησιμοποιώντας φανταστικά χρήματα και με δόσεις μέχρι το 2438».