Το κλίμα στο ΟΑΚΑ δεν ήταν και το καλύτερο για τους παίκτες και τη διοίκηση της ΑΕΚ που αποδοκιμάστηκαν, αλλά αυτό λίγο ενδιέφερε τον Ολυμπιακό που ήθελε να κλείσει με νίκη τη σεζόν και το έκανε, έχοντας για πρωταγωνιστή τον Ελ Αραμπί που έκανε χατ-τρικ και οδήγησε την ομάδα του στο 3-2 επί της Ένωσης που είχε προηγηθεί δύο φορές.

Οι Πειραιώτες ήταν αυτοί που έδειχναν να πατάνε καλύτερα στα πρώτα λεπτά, αλλά οι γηπεδούχοι, οι οποίοι έπαιζαν υπό αποδοκιμασίες, ήταν αυτοί που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Στο 14′, συγκεκριμένα, ο Τσούμπερ με ωραίο σουτ εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κρίστινσον για το 1-0, το οποίο όμως δεν έμεινε για πολύ.

Στο 20′ οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μπροστά, ο Κούντε σέντραρε από αριστερά, ο Στάνκοβιτς δεν κατάφερε να διώξει σωστά και ο Ελ Αραμπί με κεφαλιά στην κενή εστία βρήκε δίχτυα για το 1-1.

Λίγα λεπτά μετά, στο 28′, ο Βαλμπουενά εκτέλεσε φάουλ και ο Ελ Αραμπί πήρε την κεφαλιά που έφυγε λίγο άουτ, για να έρθει στο 37′ η τελευταία καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου με το πλασέ του Κούντε εκτός περιοχής που απέκρουσε δύσκολα ο Στάνκοβιτς.

Με την έναρξη του β’ μέρους οι Σωκράτης Οφρυδόπουλος και Πέδρο Μαρτίνς έκαναν από μία αλλαγή, με την ΑΕΚ να ξεκινάει καλύτερα αφού στο 48′ πήρε ξανά το προβάδισμα με την κεφαλιά του Γκαρσία μετά τη σέντρα του Χατζισαφί (2-1).

Ένα 10λεπτο μετά, η Ένωση σκόραρε ξανά με τον Τσούμπερ αλλά το γκολ σωστά ακυρώθηκε για οφσάιντ και τελικά στο 69′ ήρθε η νέα ισοφάριση του Ολυμπιακού: Σέντρα του Βαλμπουενά, κεφαλιά του Κούντε, μεγάλη επέμβαση του Στάνκοβιτς και γκολ από τον Ελ Αραμπί στην επαναφορά (2-2).

Στο 76′ η ΑΕΚ είδε και δεύτερο γκολ να ακυρώνεται για οφσάιντ, του Σάκχοφ αυτή τη φορά, με την απόφαση να είναι επίσης σωστή, για να έρθει τελικά στο 87′ το 2-3 για τους Πειραιώτες με χατ-τρικ του Ελ Αραμπί, ο οποίος σκόραρε ξανά από κοντά, μετά το κόρνερ του Λόπες και την πάσα του Σισέ.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Μήτογλου (53′ Κορνέζος), Λε Ταλέκ, Σβάρνας (78′ Ρότα), Μισελέν, Κριχόβιακ (46′ Σάκχοφ), Χατζισαφί, Μοχαμάντι (78′ Μιτάι), Τάνκοβιτς, Γκαρσία (83′ Μουστακόπουλος), Τσούμπερ.

Ολυμπιακός: Κρίστινσον (90′ Καραργύρης), Ανδρούτσος, Σισέ, Μπα, Κίτσος, Κούντε, Μπουχαλάκης (79′ Κανέ), Βρουσάι (64′ Λόπες), Φορτούνης (46′ Μασούρας), Βαλμπουενά (79′ Καρβάλιο), Ελ Αραμπί.