Δε μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη ο Μανόλο Χιμένεθ την άσχημη εμφάνιση των παικτών του. Πριν την έναρξη της προπόνησης ο σπανός τεχνικός μάζεψε τους ποδοσφαιριστές και τους μίλησε με σκληρή γλώσσα.

«Τι είναι αυτό που κάνουμε πάλι; Είναι αυτό που βλέπω η ομάδα μου; Δε μπορώ να το πιστέψω. Πάλι χάσαμε ένα ημίχρονο και την πατήσαμε όπως με τον Πανιώνιο. Είναι σαν να μιλάω σε παιδιά. Άλλα κάνουμε στις προπονήσεις και άλλα όταν μπαίνουμε στο γήπεδο. Που έχετε το μυαλό σας; Δε μπορούμε να προχωρήσουμε έτσι. Δε γίνεται να μη μπορούμε να πάρουμε τρεις σερί νίκες. Πρέπει να σας φωνάζω στο ημίχρονο για να μπαίνετε μετά όπως πρέπει στο γήπεδο. Συνέλθετε», τόνισε ο Χιμένεθ.

Θλάση ο Σάχα, ξανά θεραπεία ο Τζιμπούρ
Τα προβλήματα τραυματισμών συνεχίζονται για τον τεχνικό της Ένωσης. Ο Σάχα έχει υποστεί θλάση στον αριστερό προσαγωγό και η συμμετοχή του κόντρα στη Λάρισα είναι αμφίβολη ενώ ο Λεονάρντο υπέστη διάταση στον αριστερό δικέφαλο. Η κατάστασή τους θα επανεκτιμηθεί και τις επόμενες ημέρες

Αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης κάνει ο Ράφικ Τζιμπούρ. Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός και τη Δευτέρα βρέθηκε στο Ιατρικό Κέντρο, όπου συνέχισε τις θεραπείες στον ώμο.

Η προετοιμασία του αγώνα με τη Λάρισα ξεκινάει την Τετάρτη, καθώς την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές έχουν ρεπό.

Οι Γρηγόρης Μάκος και Κώστας Μανωλάς, οι οποίοι συμπλήρωσαν 4 κίτρινες κάρτες στον αγώνα με τον Ατρόμητο, θα εκτίσουν την ποινή τους στις αναμετρήσεις με τον Ηρακλή (15η αγωνιστική) και την Κέρκυρα (16η αγωνιστική) αντίστοιχα.

Πηγή: gazzetta.gr