Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της 4ης θέσης στην Premier League μετά τη νίκη της με 3-2 επί της Νόριτς, χάρη στο 60ο χατ-τρικ στην καριέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ένα χατ-τρικ που είχε ως αποτέλεσμα ο Πορτογάλος να ξεπεράσει τα 20 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, γεγονός που ενεργοποίησε ένα μπόνους ύψους ενός εκατ. ευρώ που προβλέπεται στο συμβόλαιό του και ακολουθούν κι άλλα.

Μπορεί η φετινή σεζόν να μην είναι καλή ούτε για τους κόκκινους διάβολους ούτε για τον Ρονάλντο, τουλάχιστον με βάση τις επιδόσεις του τα προηγούμενα χρόνια, αλλά τα γκολ του τα βάζει. Και είναι συνολικά 21 αυτά τα γκολ, πλέον, στη φετινή Premier League, μετά το χατ-τρικ κόντρα στη Νόριτς.

Αυτό σημαίνει, όπως γράφει η Daily Mirror, ότι ο CR7 θα πάρει το ποσό του 1.026.000 ευρώ ως μπόνους από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επειδή ξεπέρασε τα 20 γκολ στο πρωτάθλημα. Αυτός είναι ένας από τους όρους που υπάρχουν στο συμβόλαιό του αλλά δεν είναι ο μοναδικός.

Από τη στιγμή που ξεπέρασε τα 20, ο Ρονάλντο θα παίρνει από εδώ και πέρα 120.000 ευρώ για κάθε γκολ που θα βάζει, ενώ αν φτάσει τα 30 στη φετινή Premier League θα πάρει μπόνους ύψους 3,32 εκατ. ευρώ. Μπορεί, επομένως, η ομάδα να μην κατακτήσει τίτλους φέτος, ο ίδιος όμως θα βάλει κι άλλα λεφτά στον λογαριασμό του, πέρα από αυτά που προβλέπει το συμβόλαιο ως πάγιες ετήσιες απολαβές.