Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του, αλλά όσο υπάρχουν, θα το παλεύει ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος με γκολ του Ντάουντα νίκησε με 1-0 τον Παναιτωλικό και εξακολουθεί να ελπίζει σε αποφυγή του υποβιβασμού και σε συμμετοχή στα μπαράζ παραμονής, αφού η διαφορά του από την προτελευταία Λαμία μειώθηκε στους πέντε βαθμούς πλέον.

Θα περίμενε κανείς ότι οι γηπεδούχοι θα έμπαιναν στο ματς όσο πιο δυνατά μπορούσαν αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Χωρίς, όμως, αυτό να σημαίνει ότι μπήκαν καλύτερα οι φιλοξενούμενοι. Τόσο ο Απόλλων όσο και ο Παναιτωλικός δυσκολεύονταν να κάνουν κάτι καλό δημιουργικά αλλά δεν δυσκολεύονταν καθόλου να κάνουν λάθη, με συνέπεια το πρώτο μισάωρο του παιχνιδιού να περάσει χωρίς να συμβεί τίποτα αξιόλογο. Αμέσως μετά, όμως, ήρθε το γκολ…

Στο 34′ ο Ντεντάκης σέντραρε από δεξιά, ο Ντάουντα πήρε την κεφαλιά, ο Ανέστης απέκρουσε και στην επαναφορά ξανά ο επιθετικός των γηπεδούχων με νέα κεφαλιά βρήκε δίχτυα τη φορά, γράφοντας το 1-0, με το οποίο πήγαν στα αποδυτήρια για ημίχρονο οι δύο ομάδες.

Όταν επέστρεψαν από αυτά, ο Απόλλων πήγε για δεύτερο γκολ αλλά ο Ανέστης απέκρουσε το πλασέ του Ιωαννίδη εντός περιοχής, για να συνεχιστεί το παιχνίδι όπως και στο πρώτο μέρος. Με λάθη εκατέρωθεν δηλαδή, χωρίς μεγάλες φάσεις και με τους προπονητές να αρχίζουν τις αλλαγές, χωρίς όμως να αλλάζει κάτι στην απόδοση των ομάδων.

Γεγονός, πάντως, που δεν ενόχλησε καθόλου τους γηπεδούχους, αφού ο στόχος ήταν η νίκη για να διατηρήσουν ελπίδες αποφυγής του υποβιβασμού και τα κατάφεραν με το τελικό 1-0.

Απόλλων Σμύρνης: Σορτσάν, Ντεντάκης, Βιτλής, Μπρούνο Άλβες, Ντομίνγκες, Κάστρο, Μαρτίνες (63′ Τσίμπσα), Φατιόν, Σλίβκα, Ντάουντα (70′ Τσιλούλης, 85′ Φερνάντες), Ιωαννίδης (85′ Εμπακογκού).

Παναιτωλικός: Ανέστης, Κορνέλιους, Αντούνιες, Λάρσον (46′ Μπακαδήμας), Αποστολάκης, Βαρόνε (63′ Νταγκό), Μάρτεσον, Ντουάρτε (75′ Μόρσεϊ), Ντίαζ, Μεντόσα (75′ Φλόρες), Καρέλης (63′ Βέργος).