Αν υπήρχε ένας από τους παίκτες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας που περίμενε πως και πως για την αναμέτρηση της ρωσικής ομάδας με τον Ολυμπιακό στο «ΣΕΦ» για τη 18η αγωνιστική της Euroleague – που αναβλήθηκε εξαιτίας των κρουσμάτων κορονοϊού στους «ερυθρόλεκους» – αυτός ήταν ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος σέντερ σε συνέντευξή του στο basketnews.com, μίλησε για το παρελθόν του ως παίκτης των Πειραιωτών και για το ότι νιώθει Έλληνας.

«Ναι πιστεύω ότι σ’ ένα ποσοστό είμαι Έλληνας. Πέντε χρόνια έμενα μόνος μου. Στην αρχή ήταν δύσκολα αλλά στη συνέχεια συνήθισα. Περνούσα τον περισσότερο χρόνο με τους Έλληνες και με βοήθησαν πάρα πολύ. Οπότε μπήκα στην κοινωνία τους και έγινα μέλος τους. Πιθανόν να έχω υιοθετήσει και την ελληνική προφορά στα αγγλικά μου», τόνισε χαρακτηριστικά. Να υπενθυμίσουμε πως έπαιξε στον Ολυμπιακό από τα 20 χρόνια του, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις και προκαλώντας το ενδιαφέρον ομάδων του NBA.

Μίλησε επίσης και το πως αποφάσισε να ασχοληθεί με μπάσκετ. «Οι γονείς μου στην αρχή με έστειλαν στον κολυμβητήριο γιατί ήθελαν να ασχοληθώ μ’ ένα άθλημα. Όταν ήμουν επτά χρονών γλίστρησα στην άκρη της πισίνας και έσπασε το σαγόνι μου. Και αποφάσισα να σταματήσω. Όμως ο πατέρας μου με ρώτησε αν θέλω να παίξω μπάσκετ μετά την επιστροφή μου. Τότε βρήκαμε μία σχολή μπάσκετ για αρχάριους και κάπως έτσι ξεκίνησα», αποκάλυψε.