Ο Κώστας Μανωλάς είναι ξανά παίκτης του Ολυμπιακού αφού η μεταγραφή του ανακοινώθηκε και επισήμως, προκαλώντας ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών, όπως φάνηκε και από την υποδοχή που του επιφύλαξαν στα γραφεία του συλλόγου. Εκεί, φυσικά, ήταν και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος αποθέωσε τον 30χρονο αμυντικό μετά την υπογραφή του συμβολαίου του και την ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων ανέκαθεν είχε μια πολύ δυνατή σχέση με τον Μανωλά και αυτό φάνηκε και τώρα, όχι μόνο με τις κινήσεις που έκανε προκειμένου να γίνει εφικτή η μεταγραφή, αλλά και με τις δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση αυτής.

«Ο Κώστας δεν έφυγε ποτέ από τον Ολυμπιακό, ήταν πάντα κοντά στον Ολυμπιακό. Είναι παίκτης με μεγάλη ψυχή, από μικρός ακόμα. Έχει μεγάλη δύναμη, μεγάλη ταχύτητα και εμπειρία από τις μεγάλες ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε στο εξωτερικό. Έχει κι ένα άλλο χαρακτηριστικό που πρέπει να έχει ένας παίκτης που ηγείται στον Ολυμπιακό: Έχει μεγάλα καρύδια. Είμαστε χαρούμενοι που είναι μαζί μας. Τον είχα ξεχωρίσει από τότε που ήταν μικρός και τον ήθελα κοντά μας», είπε χαρακτηριστικά ο Μαρινάκης.

Βαγγέλης Μαρινάκης και Κώστας Μανωλάς στην υπογραφή του συμβολαίου

«Θα δώσω και την ψυχή μου στο γήπεδο»

Από την πλευρά του, στις πρώτες του δηλώσεις με την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ο Μανωλάς είπε τα εξής.

«Θα δώσω και τη ψυχή μου στο γήπεδο. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Τα λόγια πρέπει να τα κάνει πράξη στο γήπεδο ο παίκτης. Να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη του προέδρου και την αγάπη του κόσμου. Πήρε το ρίσκο να με φέρει στον Ολυμπιακό ο κ. Μαρινάκης όταν είχα φύγει από την ΑΕΚ. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ και θα του δείξω την εμπιστοσύνη που μου έχει δείξει στο γήπεδο».