Διώξεις σε τέσσερις ΠΑΕ για τα «ύποπτα» παιχνίδια

Πειθαρχικές διώξεις σε Βέροια, Ηρακλή, Αχαρναϊκό και Εθνικό Σερρών


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
17:21
30/03/2015
Διώξεις σε τέσσερις ΠΑΕ για τα «ύποπτα» παιχνίδια
1
loading

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος τεσσάρων ΠΑΕ (οι τρεις Football League) με αφορμή τους φακέλους που έστειλε η UEFA στην ΕΠΟ, όπου ματς αυτών των συλλόγων φέρονται ως «ύποπτα» λόγω έντονης στοιχηματικής δραστηριότητας. Πάντως, απ' την στιγμή που η κλήση έγινε μόνο προς ομάδες και δεν ασκήθηκαν διώξεις σε παίκτες, όλα δείχνουν πως οι ΠΑΕ θα αθωωθούν, καθώς για να θεωρηθούν -βάσει ΚΑΠ- «κατηγορούμενες» θα πρέπει να υπάρχει και εμπλοκή ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου: «Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος:

1. Της ΠΑΕ Βέροια για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (αγώνας Super League, Βέροια-Ατρόμητος, 7/2/2015).

2. Της ΠΑΕ Φωστήρας για πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (αγώνας Football League, Αχαρναϊκός-Φωστήρας, 9/2/2015).

3. Των ΠΑΕ Εθνικός Γαζώρου και ΠΑΕ Ηρακλής για πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (αγώνας Football League, Εθνικός Γαζώρου-Ηρακλής, 1/3/2015)».

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Voidi

    Μην ξεχάσετε να αφαιρέσετε και 3 βαθμούς από τον Παναθηναϊκό.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει