Ο Ατρόμητος έχει από τη Δευτέρα προπονητή, καθώς η θέση ήταν ουσιαστικά κενή από την Πέμπτη, όταν και παραιτήθηκε ο Ρικάρντο Σα Πίντο. Ο Γιώργος Κορακάκης έδειξε και πάλι ότι είναι τίμιος στρατιώτης, καθώς έκανε και πάλι το καθήκον του, ενώ του ζητήθηκε για δεύτερη φορά να εκτελέσει χρέη πρώτου προπονητή.

Ο Νίκος Νιόπλιας ανακοινώθηκε χθες και τώρα πρέπει αν μπουν κάποια θέματα σε σειρά. Αρχικά, μετέβη στον τόπο κατοικίας του, στο Ηράκλειο για να ταχτοποιήσει τα πράγματα του.

Σήμερα θα αποφασίσει για τον άμεσο συνεργάτη του, όπως ανέφερε και η ΠΑΕ. Ο Κοζανίτης τεχνικός θέλει τον Κρίστοφ Βαζέχα, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στον Παναθηναϊκό, φθάνοντας στο νταμπλ τη σεζόν 2009-10, ενώ ήταν μαζί και στο ξεκίνημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, αλλά τον Νοέμβριο του 2010 λύθηκε η συνεργασία τους με το «τριφύλλι».

Επιπλέον, οι δύο τους υπήρξαν και συμπαίκτες στους «πράσινους» από το 1993 έως το 1996.

Βεβαίως, δεν είναι τόσο εύκολο να πάει στον Ατρόμητο ο Πολωνός. Όχι, πως δεν θέλει, αλλά αυτή τη στιγμή είναι στην τεχνική ηγεσία του Φωστήρα, που δίνει τη «μάχη» του για να παραμείνει στη Football League.

Από εκεί και πέρα το υπόλοιπο τιμ θα μείνει ως έχει. Δηλαδή, Σωτήρης Ρούσσης (γυμναστής), Σωτήρης Κακαργιάς (γυμναστής αποκατάστασης), Σλόμπονταν Σούιτσα (προπονητής τερματοφυλάκων).

Πηγή: sport-fm.gr