Μεγάλη κουβέντα έχει ανοίξει από τα ξημερώματα της Κυριακής στην Ισπανία, εξαιτίας του πάρτι που διοργάνωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, παρότι η Ρεάλ Μαδρίτης είχε ηττηθεί λίγες ώρες νωρίτερα με το βαρύ 4-0 από την Ατλέτικο.

Θέση για το ζήτημα πήρε ο μάνατζερ του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού, Ζόρζε Μέντες, ο οποίος εξήγησε ότι το δείπνο μεταξύ φίλων και συμπαικτών του συνεργάτη του είχε προγραμματιστεί εδώ και καιρό και δεν μπορούσε να το ακυρώσει, επειδή σε αυτό θα έδιναν το παρών και σαράντα παιδιά που δεν έβλεπαν την ώρα τον δουν από κοντά.

«Επιλέξαμε το συγκεκριμένο χώρο για το πάρτι, επειδή δεν μπορούσαμε να καλέσουμε όλο αυτό τον κόσμο στο σπίτι. Όταν κάνεις κάτι με εντελώς ιδιωτικά, περιμένεις ότι αν διαρρεύσουν οι φωτογραφίες θα αντιμετωπίσεις την αντίδραση του κόσμου», ανέφερε αρχικά ο κορυφαίος ατζέντης και για την ψυχολογική κατάσταση του πελάτη του μετά το ματς ανέφερε: «Ήταν πολύ νευριασμένος, ήταν κάτι που τον έριξε ψυχολογικά. Ωστόσο, ο Κριστιάνο παραμένει ο καλύτερος επαγγελματίας στον κόσμο, ο καλύτερος όλων. Πρέπει να σας πω ότι στο πάρτι υπήρχαν περισσότερα από σαράντα παιδιά που περίμεναν να δουν από κοντά τους αγαπημένους τους παίκτες και ο Κριστιάνο δεν μπορούσε να διοργανώσει το πάρτι στις 5 του μήνα. Ήθελε να σεβαστεί τους ανθρώπους που είχε προσκαλέσει, ενώ παράλληλα γιορτάσαμε και τα γενέθλια της ανιψιάς του. Δεν μπορούσαμε να το ακυρώσουμε, αλλά εκείνος (ο Ρονάλντο) ήταν πολύ νευριασμένος για την ήττα».

Όσον αφορά τον Κολομβιανό ποπ-σταρ, Κέβιν Ρολδάν, ο οποίος δημοσιοποίησε τις φωτογραφίες, ο Μέντες τόνισε: «Είναι απαράδεκτο ο οποιοσδήποτε να επωφελείται από μία κατάσταση. Δεν είχε κανένα δικαίωμα να φιλτράρει τις φωτογραφίες. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν, αλλά δεν μπορείς να βγάζεις την προσωπική ζωή ενός ανθρώπου, χωρίς τη συγκατάθεσή του».

Πηγή: sport-fm.gr