Τις πρώτες τους νίκες στο φετινό Champions League πανηγύρισαν οι Ζενίτ και Αταλάντα κόντρα σε Μάλμε και Γιουνγκ Μπόις αντίστοιχα.

Στην πρεμιέρα των ομίλων η Ζενίτ είχε αντιμετωπίσει την Τσέλσι στο Λονδίνο και είχε χάσει με 1-0. Η Μάλμε, από την άλλη πλευρά, είχε ηττηθεί εντός έδρας με 3-0 από τη Γιουβέντους. Η νίκη, επομένως, ήταν μονόδρομος για τις δύο ομάδες στην αναμέτρησή τους στην Αγία Πετρούπολη και αυτοί που πανηγύρισαν ήταν οι Ρώσοι.

Με γκολ των Κλαουντίνιο (9′), Κουρζάεφ (49′), Σουτορμίν (80′) και Βέντερ (94′) η Ζενίτ συνέτριψε με 4-0 τη Μάλμε, η οποία από το 53′ έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Αχμέντοτζιτς, περιμένοντας τώρα το αποτέλεσμα του Γιουβέντους – Τσέλσι.

Οι παίκτες της Αταλάντα πανηγυρίζουν

Νίκη με Πεσίνα η Αταλάντα

Την ίδια ώρα, στο άλλο παιχνίδι που έγινε νωρίς, η Αταλάντα φιλοξένησε τη Γιουνγκ Μπόις, η οποία στην πρεμιέρα είχε νικήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι Ιταλοί, από την άλλη, είχαν πάρει εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στη Βιγιαρεάλ και τώρα πήραν το τρίποντο, με αποτέλεσμα να ανέβουν στους 4 βαθμούς.

Η Αταλάντα ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και οι Ελβετοί ήταν σε θέση άμυνας, με τους γηπεδούχους να βρίσκουν τελικά τη λύση στο 68′, όταν ο Ζαπάτα γύρισε από δεξιά και ο Πεσίνα έγραψε το 1-0.