Καθόλου άνετα δεν νιώθει ο σταρ της Παρί Κιλιάν Μπαπέ πλέον στα αποδυτήρια της ομάδας, σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe».

Η έγκυρη γαλλική εφημερίδα αναφέρει ότι ο Γάλλος αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν, δεν διανύει και τις καλύτερες του ημέρες στο Παρίσι. Κι αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι μετά την έλευση του Μέσι ο σύλλογος έχει… ισπανοποιηθεί πολύ.

Παρά το γεγονός ότι ο Μπαπέ γνωρίζει ισπανικά, έχει αποξενωθεί από την υπόλοιπη ομάδα, ενώ χαρακτηριστικό είναι το ότι αποφεύγει ακόμη και τις συναναστροφές με τους συμπαίκτες του μετά τις προπονήσεις ή τους αγώνες.

Η «L’ Equipe» μάλιστα συνεχίζει στο δημοσίευμα της και αναφέρει ότι οι σχέσεις του με τον Νεϊμάρ, δεν είναι πλέον οι ίδιες. Ενδεικτικό ότι τη φετινή σεζόν δεν έχουν καταφέρει να συνεργαστούν σ’ ένα γκολ της ομάδας τους. Αυτό φαίνεται πως ενοχλεί περισσότερο τον Μπαπέ καθώς θεωρεί ότι επηρεάζονται οι αριθμοί του.

Πάντως, στην πρόσφατη προπόνηση της ομάδας τους, Μπαπέ και Νεϊμάρ φαίνεται πως τα βρήκαν, μετά την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί στον αγώνα με την Μονπελιέ.

Πηγή: gazzetta.gr