Ο Ρονάλντο σε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε στο DAZN, αναφέρθηκε στον Λιονέλ Μέσι, την Ρεάλ, την Παρί αλλά και το φετινό φαβορί για την κατάκτηση του Champions League.

Ο θρύλος της Βραζιλίας και νυν πρόεδρος της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, Ρονάλντο Ναζάριο, μιλώντας στο «DAZN» ρωτήθηκε για το ποια ομάδα είναι φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Champions League, με τον ίδιο να απαντάει πως η νίκη δεν είναι μαθηματικά.

Μεταξύ άλλων το «Φαινόμενο» μίλησε για την Παρί Σεν Ζερμέν και την μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στους Παριζιάνους, τονίζοντας πως μπορεί η ομάδα του Νάσερ Αλ-Κελαϊφί να είναι σε πλεονεκτικότερη θέση έναντι άλλων ομάδων, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα κατακτήσει και την «κούπα με τα μεγάλα αυτιά».

Μάλιστα, έδωσε ως παράδειγμα τον εαυτό του, λέγοντας ότι παρά το γεγονός ότι έπαιξε στην Ρεάλ για πέντε σεζόν με τους «γκαλάκτικος», δεν μπόρεσε ποτέ να σκαρφαλώσει στην κορυφή της Ευρώπης.

«Η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται στην pole position, αλλά άλλο είναι να το λες και άλλο να παίζεις. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν στο γήπεδο. Έπαιξα για τη Ρεάλ Μαδρίτης για σχεδόν πέντε σεζόν και δεν κέρδισα ποτέ το Champions League. Η νίκη δεν είναι ποτέ μαθηματική. Ακόμα κι αν έχετε τον καλύτερο στην ομάδα σας και αυτό ισχύει και για την Παρί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος θρύλος.

Πηγή: gazzetta.gr