Καμία ομάδα από το γκρουπ των «ισχυρών» του Τσάμπιονς Λιγκ δε φοβάται η Παρί Σεν Ζερμέν σύμφωνα με τον Νταβίντ Λουίζ. Ο Βραζιλιάνος άσος, σε δηλώσεις του επισήμανε ότι και οι 16 ομάδες που προκρίθηκαν είναι καλές ενώ τόνισε ότι στόχος της ομάδας του είναι να κατακτήσει το τρόπαιο.

«Δε φοβόμαστε κανέναν. Μπορεί να παίξουμε ενάντια στη Ρεάλ ή σε κάποια άλλη ομάδα. Σε κάθε περίπτωση, και οι 16 που προκρίθηκαν είναι καλές ομάδες με πολύ καλούς παίκτες. Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι να είμαστε καλά προετοιμασμένοι και να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας. Θέλουμε να γίνουμε πρωταθλητές Ευρώπης», είπε ο 27χρονος αμυντικός που στη συνέχεια ανέφερε ότι οι Παριζιάνοι είναι ένα από τα φαβορί του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Η Παρί είναι ανάμεσα στα φαβορί για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαστε ένας μεγάλος σύλλογος και έχουμε τη φιλοσοφία ότι πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι», ήταν τα λόγια του.

Οι πρωταθλητές Γαλλίας τερμάτισαν δεύτεροι στον έκτο όμιλο της διοργάνωσης πίσω από την Μπαρτσελόνα, καθώς την τελευταία αγωνιστική ηττήθηκαν από τους Καταλανούς 3-1 με ανατροπή. Ο Νταβίντ Λουίζ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους «μπλαουγκράνα», επισημαίνοντας ότι η ομάδα του δεν αιφνιδιάστηκε, απλά ήταν σε καλή μέρα οι αντίπαλοι.

«Δεν μας αιφνιδίασαν. Ο τρόπος παιχνιδιού της Μπαρτσελόνα είναι γνωστός καθώς πάντα εστιάζει στην κατοχή. Εμείς από την πλευρά μας ήμασταν προετοιμασμένοι. Δεν ήμασταν άτυχοι, απλά οι αντίπαλοί μας ήταν καλύτεροι την Τετάρτη. Έχουν τρεις εκπληκτικούς επιθετικούς, τον Νεϊμάρ, τον Σουάρες και τον Μέσι που πάντα δημιουργούν ευκαιρίες για γκολ. Έχουν επίσης και έναν έξυπνο προπονητή», είπε ο πρώην παίκτης της Τσέλσι που τέλος αναφέρθηκε στον Μέσι.

«Τη διαφορά πιστεύω την έκανε η γρήγορη ισοφάριση του Μέσι. Είναι φανταστικός. Ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών», κατέληξε.

Πηγή: sport-fm.gr